Wolves – West Brom (13:30 lørdag)

På de siste 11 kampene til West Brom har de tapt åtte kamper. På de fire siste kampene har de sluppet inn fire, fem, ett og tre mål. Wolves er ikke i toppform, men møter et WBA-lag som er uten viktige spillere som Grant, Kanu, Townsend og Gallagher. Wolves er uten Podence, Jiménez, Jonny og Marcal, mens Boly og Traore er tilbake i trening. Her bør Wolves vinne, og oddsen er fin.

Oddstips: Wolves vinner @ 1.65 hos ComeOn!

West Ham – Burnley (16:00 lørdag)

Burnley har endelig funnet tilbake til sin gode gamle forsvarsform. Siden begynnelsen av november har de spilt 10 PL-kamper. Kun Man City og Liverpool har sluppet inn færre mål på den tiden. Burnley har sluppet inn 9 mål på disse kampene hvorav 5 kom borte mot Man City. Så de har sluppet inn 4 mål på de andre 9 kampene. De har også på imponerende vis holdt nullen i fire av de seks siste bortekampene. Ingen har scoret færre enn Burnley sine fire bortemål eller 9 mål totalt. 11 av 16 kamper har endt med under 2.5 mål, og vi tror at det blir under her også for Burnley.

Oddstips: Under 2.5 mål @ 1.76 hos Coolbet

Leicester – Southampton (21:00 lørdag)

To lag som imponerer og som henger med de store rike lagene i år. Leicester har dog vært skuffende på hjemmebane i år med kun tre seiere på åtte kamper og hele fire tap. Southampton på sin side har vært ligaens beste bortelag sammen med Man Utd med hele 7-1-1 og 20-9 i målforskjell. Soton mangler Ings, Vestergaard og Redmond til kampen, mens Leicester uten Praet og Pereira. Oddsen på hjemmeseier er alt for høy her mener vi.

Oddstips: Southampton +0.5 (Asian) @ 2.16 hos SBOBET