Vi har en hel rekke med fine kamper i kveld fra flere ligaer, og vi har funnet noen gode spill.

Leeds – Newcastle (19:00)

Begge disse lagene var store på 90-tallet. I kveld møtes de igjen for første gang siden 2003 i Premier League (spilte mot hverandre i Championship i 2016). Leeds er i dårlig form med kun én seier på de siste seks kampene. Newcastle på sin side har tre seiere på de fem siste kampene.

Til kampen er Newcastle uten Saint-Maximin som har vært en viktig offensiv spiller for dem. Newcaslte har kun sluppet inn fire bortemål denne sesongen. Imponerende tall og kun Aston Villa har sluppet inn færre (2). De har også gått under 2.5 mål i alle disse bortekampene. Leeds har gått under 3.5 mål i 4/6 hjemmekamper i år, og vi mener at det ikke vil bli målrik her.

Oddstips: Under 3.5 mål @ 1.50 hos ComeOn!

Köln – Leverkusen (20:30)

Nok et derby som går uten tilskuere. Leverkusen har overrasket mange denne sesongen og leder tabellen etter 11 runder. Köln på sin side kjemper igjen om overlevelse og er for øyebikket kun tre poeng foran Bielefeld på kvalik.

De har enda ikke vunnet på hjemmebane i år (0-2-4) og sliter med skader på viktige spillere som Andersson, Modeste, Hector, Duda og Kainz. De har ikke vunnet på RheinEnergie Stadion siden februar i år. En rekke på 11 kamper uten hjemmeseier.

Leverkusen har noen skader selv på spillere som Paulinho, Aránguiz, Demirbay, Alaria og muligens Bellarabi og Bender, men har en mye bredere stall. Dette bør Leverkusen ta, og med syv seiere på de åtte siste overrasker det oss ikke om de slår rivalen i kveld.

Oddstips: Leverkusen vinner @ 1.62 hos Norgesspill

Liverpool – Tottenham (21:00)

En veldig vag mini-seriefinale med nummer 1 og 2 på tabellen. Liverpool er der mange forventet at de skule være, mens Tottenham har overrasket mange under Mourinho denne sesongen. Spurs er foreløpig ubeseiret på seks bortekamper denne sesongen (4-2-0), og har ikke tapt siden serieåpningen mot Everton. Liverpool har hatt en noe skuffende sesongstart basert på forventningene og de to siste sesongene. De har dog vært svært uheldig med skader.

Til kampen er Liverpool uten Jota, Thiago, Van Dijk, Gomez, Shaqiri, Tsimikas og Milner. Spurs må sannsynligvis greie seg uten Lamela, Bale og Tanganga.

Liverpool har nå gått tre år og ni måneder uten tap på Anfield i ligaen. Det tilsvarer 64 kamper, og er ekstremt imponerende. De har vunnet 30 av de siste 31 av disse. Liverpool får nok en tøff oppgave i kveld mot Spurs som garantert vil parkere bussen og vel så det, men dette Liverpool-laget har en egen mentalitet på Anfield uansett motstand. Vi synes oddsen er litt for høy på hjemmelaget og setter våre kroner der hos ComeOn!

Oddstips: Liverpool vinner @ 1.90 hos ComeOn!