Brighton – Man Utd (13:30, lør)

Det startet horribelt for United i åpningskampen mot Palace. Det som skulle være en videreføring av den sterke serieavslutningen ble et håpløst 1-3-tap mot Crystal Palace hjemme.

Til kampen er kun Phil Jones og Axel Tuanzebe ute med skade for de røde djevlene, mens Brighton er uten Bissouma og det er spørsmål rundt kometen Tariq Lamptey her.

I ni av United’s 11 siste bortekamper i ligaen har det blitt under 2.5 mål. I deres 19 bortekamper i fjor ble det under 2.5 mål i 14 kamper. Brighton hadde under 2.5 mål i 12/19 hjemmekamper.

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.99 hos Betsson

Crystal Palace – Everton (16:00, lør)

Begge kampene i fjor endte 0-0 mellom disse lagene. Totalt ble det åtte skudd på mål i begge kampene fra begge lag. Everton har også holdt nullen i syv av deres åtte siste bortekamper mot Crystal Palace. Palace har hatt under 2.5 mål i ni av deres ti siste hjemmekamper, og det har vært under 2.5 mål i 7/8 siste mellom lagene i London.

Palace er uten Cahill, van Aanholt, Tomkins, Ferguson og Benteke her, mens Everton er uten Holgate, Gbamin, Tosun og Branthwaite.

Til tross for at Everton har scoret greit med mål så langt i sesongen så tror vi at denne går under 2.5 mål.

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.75 hos Pinnacle

Tottenham – Newcastle (søn, 15:00)

To lag som har hatt to veldig like starter på sesongen. En skuffende kamp og en imponerende seier. Son og Kane var i fyr og flamme borte mot Southampton, men var helt borte hjemme mot Everton. Newcastle var gode borte mot West Ham, men tannløse hjemme mot Brighton.

Spurs ver uten Tanganga og nysigneringene Bale og Reguillon. Newcastle har på sin side en lengre skadeliste. Schär, Dummett, Gayle, Dubravka, Longstaff er alle ute og Jamal Lewis og Saint-Maximin er usikre.

For ca 13 måneder siden spilte disse to lagene i en kamp hvor Newcastle vant 1-0 borte.Det tror vi ikke skjer her. Spurs er en del bedre nå enn de var da, og med en solid hjemmestatistikk bør det være grei skuring for Mourinho.

Oddstips: Tottenham vinner – 1.49 hos Pinnacle