Man Utd – Crystal Palace (18:30)

United starter sesongen i dag, og møter Palace hjemme. I fjor endte denne kampen 1-2 til Palace med et overtidsmål fra van Aanholt som sikret poengene. Her møter de mye av det samme laget, men i vesentlig bedre form hvis du ser på 2020. Rashford og Martial scoret begge 17 mål i fjor og Bruno Fernandes var rå siden han kom i januar.

Palace mangler Tomkins, Ferguson, Cahill og van Aanholt i forsvar her. Det blir tøft mot et lag som scorer mye. Her kan det fort bli en del mål. Vi har sett hvor gode Rashford, Bruno, Pogba og Martial er sammen. Oddsen er meget pen på hjemmelaget her. Vi går for en litt mer risikabel variant da vi har troen på hjemmelaget.

Oddstips: Man Utd -2.5 (Asian) – 3.60 hos Mobilebet

Arsenal – West Ham (21:00)

West Ham virker å være et av lagene som vil slite i år. Det ble et skuffende 0-2-tap hjemme for Newcastle i første kamp forrige helg. Nå møter de et Arsenal-lag som er eksperter på å slå dårlige lag hjemme. På de 20 siste hjemmekampene deres mot bunnlag (sekst nederste) har de vunnet utrolige 19 kamper.

De har vunnet 10 av de siste 11 kampene mot West Ham, mens West Ham kun har vunnet én av de siste 10 kampene i Premier League.

Aubameyang, Willian og Lacazette i form skal score noen mål på dette laget, og oddsen er meget pen på hjemmelaget her.

Oddstips: Arsenal -1.5 (Asian) – 2.85 hos Pinnacle