20/21-sesongen er i gang i Frankrike. To dager før PSG avslutter sin 19/20-sesong i Champions League-finalen. Smått utrolig. Vi har noen oddstips til helgens kamper i Ligue 1

 

Lille – Rennes (lør, 21:00)

Etter 5 måneder fri for offisielle kamper skal en ny Ligue 1-sesong endelig starte igjen. I fjor var kun PSG bedre på hjemmebane da Lille vant 11, fikk to uavgjort og to tap. De slapp også kun inn ni mål, som var færrest av alle på hjemmebane.

I februar endte denne kampen 1-0 på hjemmebanen til Lille.

Lille er sannsynligvis uten Gabriel som er på vei vekk fra klubben, men de vil ha nysigneringene Jonathan David og Burak Yilmaz klare i angrep.

Med to meget solide offensive signeringer bør dette Lille-laget slå bra fra seg denne sesongen, og i åpningskampen.

Oddstips: Lille til å vinne @ 2.28 hos Betsson


tidlig ubetaling

Nice – Lens (søn, 17:00)

Lens rykket opp som nummer to i fjor, men med en relativt lav poengsum, og de var kun fem poeng foran femteplassen Clermont. På bortebane var de kun de femte beste laget med seks seiere, fem uavgjort og tre tap.

Nice hadde en ok sesong på hjemmebane i fjor med åtte seiere, fire uavgjort og tre tap. De endte på en grei femteplass. På de 12 siste kampene sine i Ligue 1 har de kun tapt én kamp, og har hentet inn fire spillere i sommer som kan spille i denne kampen.

Dette bør Nice ta, og når vi får såpass fin odds så spiller vi på det.

Oddstips: Nice til å vinne @ 2.01 hos Betsson