Bendik Rise

Denne helgen er det både lørdags, søndags- og mandagskamp. Vi har tips til kamp alle dagene.

 

Vålerenga – Bodø/Glimt (lørdag 18.00)

Runden sparkes i gang på Intility lørdag der Bodø/Glimt gjester Vålerenga. Hjemmelaget har vært i fin form i det siste, sett bort ifra tapet i Molde for to runder siden. Sist slo de Brann som endte med at Lars Arne Nilsen fikk sparken. De vant riktignok etter to straffespark i en ellers jevn kamp. Mot topplaget Molde ble det som nevnt tap 4-1 som viser at de ennå ikke er helt i toppen.

Bodø/Glimt har kun avgitt poeng én gang i år og det var på gress mot Stabæk. De har spilt noen jevne kamper i det siste, men har likevel bikket dem i sin favør. På en stor og fin kunstgressbane kan angrepsspillet til nordlendingene flyte godt. Fjorårets oppgjør endte 6-0 til hjemmelaget og det er nok noe de vil hevne. Når vi får såpass god odds på serielederen som har vunnet 11 av 12 kamper er det vanskelig å styre unna.

Oddstips: Bodø/Glimt vinner – 2.01 hos Betsson


tidlig ubetaling

Strømsgodset – Sandefjord (søndag 18.00)

Søndag reiser til Sandefjord til Drammen og skal møte Strømsgodset. Drammenserne spilte en god bortekamp mot Bodø/Glimt sist og var nære å få med seg poeng derfra. På hjemmebane har de tapt bare én kamp hittil denne sesongen. Alle de fire siste kampene har endt med over tre mål eller mer og tre av fire med mål til begge lag.

Sandefjord fikk en fin start på bortebane med seieren over Odd i første serierunde, men siden det har det blitt fem tap på rad ute på reise. De tre siste har endt med tre mål eller flere og begge lagene har scoret. Jeg finner god verdi i mye mål her, så det prøves i to forskjellige innsatser.

Oddstips: Over 2,5 mål – 1.68 hos Betsson

Oddstips: Godset vinner og over 2.5 mål – 2.70 hos Betsson

 

Molde – Brann (mandag 20.30)

I årets første mandagskamp får vi servert en godbit. Molde tar imot Brann uten Lars Arne Nilsen for første gang. Hjemmelaget tok en ny sterk seier på hjemmebane i midtuken over Start. På Aker stadion bøtter de inn med mål og har scoret 20 mål på de siste fem kampene der. De slipper også inn et mål i ny og ne med et nytt forsvar hver runde.

Brann på sin side har ikke vunnet på fem kamper og har tre tap på rad på bortebane. Med «ny» trener kan de riktignok få en oppsving, men jeg tror uansett Molde vil bli for sterke her. Historisk har Molde hatt et godt tak på Brann i Molde. 1-1 i fjorårets oppgjør, men seks seire på rad før det. Med den målformen Molde er i nå tror jeg de scorer flere og vinner igjen her.

Oddstips: Molde vinner og over 1,5 mål – 1.72 hos Betsson