Nå er det ikke lenge igjen av sesongen, og vi skal gi dere tips til noen av midtuke-kampene. Først ut er kveldens kamp på AMEX Stadium.

Brighton – Newcastle (19:00)

En kamp som i utgangspunktet virker ubetydelig og lite verdt å se på. Det som dog er interessant er at Newcastle har en rekke skader i laget. De har kun én frisk midtstopper da Lascelles, Clark, Schar og Lejeune er ute til denne kampen. Federico Fernandez er den eneste midtstopperen som kan spille.

tidlig ubetaling

Brighton har ikke vært i god form i det siste. To seiere på de syv kampene etter pausen er fasit, men på hjemmebane så er det dumt å se seg blind på tre tap på fire kamper. De har spilt mot Arsenal, Man City, Liverpool og Man Utd. De vant mot Arsenal. Så når de å møter et veldig svekket Newcastle-lag hjemme så er det gode muligheter for poeng, og et lag som er desperat etter å få en etterlengtet seier i siste hjemmekamp. Meget pen odds hos Betsson på denne.

Oddstips: Brighton vinner – 1.97 hos Betsson