Viking – Sandefjord (onsdag 18:00)

Etter å ha levert en meget god fjorårssesong har det startet litt trått for Viking denne sesongen. De står kun med ett fattig poeng etter fire spilte kamper, men har all grunn til å føle seg uheldige. De var gode mot Vålerenga, Mjøndalen og Bodø/Glimt. Fortsetter de slik så vil begynne å plukke poeng.

Sandefjord åpnet sesongen godt med seier mot Odd og uavgjort mot Start, men siden har de sett svært dårlige ut. De har tapt begge deres to siste kamper mot Stabæk og Haugesund og har sett ekstremt tafatte ut.

Jeg synes Viking har sett gode ut denne sesongen, men har fått svært dårlig betalt. Jeg tror de slår er svakt Sandefjord-lag.

Tippetips: Viking vinner – 1.80 hos Betsson


tidlig ubetaling

Rosenborg – Vålerenga (onsdag 20:30)

Rosenborg fikk seg omsider en liten opptur når de tok tre poeng borte mot Brann i forrige serierunde. Første omgangen deres lignet veldig på det svake Rosenborg-laget vi har sett tidligere i sesongen, men de tok seg enormt opp i andre omgang og var til tider svært gode. Signeringen av Torgeir Børven er omsider i boks for trønderne og er meldt spilleklar allerede til denne kampen. Det er svært godt nytt for Rosenborg ettersom at Børven allerede står med seks mål denne sesongen og er toppscorer i Eliteserien.

Vålerenga har fått en brukbar poengstart på sesongen og står med syv poeng etter fire spilte kamper. Jeg synes de var heldige som har kommet seirende ut mot både Viking og Sarpsborg, hvor de var det desidert dårligste laget i begge kampene. Jeg har enda til gode å bli imponert av Dag-Eilev Fagermos menn denne sesongen.

Jeg tror Rosenborg tar med seg mye selvtillit inn i denne kampen etter seieren mot Brann og signeringen av Børven. De skal være betraktelig bedre enn Vålerenga og jeg synes vi får god odds på at de vinner i dag.

Tippetips: Rosenborg -0.5 (Asiatisk) – 1.86 hos Betsson


Sarpsborg 08 – Brann (torsdag 20:30)

Sarpsborg 08 har åpnet sesongen katastrofalt og ligger desidert sist i Eliteserien med null poeng og 3-7 i målforskjell. De har vært det førende laget i stort sett alle deres kamper, men har vært lite effektive foran mål og har vært sårbare defensivt.

Brann åpnet sesongen med to overbevisende seire mot Haugesund og Viking, men fikk et skuffende 2-2 resultat mot Aalesund i 3. serierunde etter rufsete forsvarsspill. Forsvarsfeil var årsaken til begge baklengsmålene i 2-1 tapet mot Rosenborg i forrige runde, i en kamp hvor de ellers var nokså gode, spesielt i første omgang. Jeg synes de ser bedre organisert ut både defensivt og offensivt enn de gjorde i fjorårssesongen og det er kun forsvarsfeil som har ledet til baklengsmålene deres denne sesongen.

Jeg synes vi får godt betalt på Brann i denne kampen og jeg tror de stikker av med seieren mot dette Sarpsborg-laget.

Tippetips: Brann (Draw no Bet) – 1.86 hos Betsson