To lag som sjeldent scorer eller slipper inn mye når de er hjemme (Brighton) eller borte (Man Utd) møtes. 16 mål på 15 bortekamper er ikke allverden, men det er heller ikke 19 baklengs for Man Utd. Brighton har sluppet inn 16 mål på 15 hjemmekamper, men også bare scoret 19.

Brighton har hatt besøk av Man Utd to ganger, og begge gangene har Brighton vunnet.

Brighton må greie seg uten Adam Webster i midtforsvaret så Shane Duffy kommer inn for han. Man Utd har kun Phil Jones og Axel Taunzebe ute her. De spilte 120 minutter borte mot Norwich i FA cupen i helgen, men sparte flere spillere.

tidlig ubetaling

På de syv siste bortekampene har det endt under 2.5 mål for Man Utd, og de har holdt nullen i fem av de syv siste kampene i PL. Kun Crystal Palace har gått under 2.5 mål i flere hjemmekamper enn Brighton (11/15). Man Utd på sin side har gått under 2.5 mål flest ganger på i ligaen på bortebane med 12 av 15 kamper. De har kun scoret 16 og sluppet inn 19.

Dette ser vi for oss at United tar, men at det blir få mål, og oddsen er god for at det blir under 2.5 mål.

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.75 hos Betsson