Norwich – Southampton (fredag 19:00)

Kun Aston Villa (1) har hentet færre poeng på deres fem siste kamper enn Southampton (3) og Norwich (4). Med kun ni kamper igjen å spille og seks poeng opp til trygg plass er Norwich nødt å være på offensiven og vinne kamper mot antatt svakere lag som Southampton. Norwich har hentet 15 av deres 21 poeng hjemme på Carrow Road.

Jeg tror vi blir vitne til en meget åpen kamp, hvor Norwich kommer til å være på offensiven og det vil bli man kontringsmuligheter for Southampton som det var i motsatt oppgjør. Jeg tror begge lag vil score.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.68 hos Betsson


tidlig ubetaling

Tottenham – Man Utd (fredag 21:15)

Få lag trengte fotball-pausen mer enn Tottenham. Fem tap og ett uavgjort var fasiten deres før korona satte en stopper for fotballen. Har fått flere av deres viktigste spillere tilbake fra skade under pausen i Harry Kane og Son Heung-Min, men må klare seg uten Dele Alli som er ute med suspensjon.

I motsetning til Spurs så var Man Utd inne i en god flyt før pausen og var ubeseiret på deres 11 siste kamper i alle turneringer (W8, D3). Mye av grunnen til det er Januar-signeringen Bruno Fernandes som har vært en åpenbaring siden han kom til klubben. United har fått to av deres største stjernespillere i Paul Pogba og Marcus Rashford tilbake fra langtidsskader i løpet av pausen.

Jeg tror vi blir vitne til en jevnspilt kamp, men holder United som favoritter til å vinne. De var svært gode før pausen og det blir spennende å se hva de får til med Pogba og Rashford tilbake. Jeg holder de som favoritter til å ta den viktige 5. plassen (eller eventuelt 4. plassen hvis de går forbi Chelsea.

Tippetips: Man Utd (Draw no Bet) – 1.71 hos Betsson


Brighton – Arsenal (lørdag 16:00)

Brighton var i grusom form før pausen og har ikke vunnet på deres ni siste PL-kamper (0-3-6). De har riktignok et lite overtak på Arsenal og har ikke tapt mot dem på deres fire siste møter (2-2-0). De vant 2-1 mot de tidligere i sesongen og kunne vunnet med enda større margin.

Arsenal avsluttet med tre strake seire før korona-pausen, men var tilbake til gamle vaner når de tapte 0-3 mot Man City på onsdag og spilte grusom forsvars-fotball. Har stopperkrise før denne kampen og må trolig klare seg med en halvveis frisk Rob Holding og Shkodran Mustafi på midtstopperplass.

Det bor mye bra offensivt hos Arsenal, men de er fryktelig sårbare defensivt og har store deler av forsvarsrekken ute med skade. Jeg tror det er gode muligheter for at Brighton kan få med seg poeng her, men man vet aldri hva gutta på topp hos Arsenal kan finne på. Jeg tror begge lag vil score her.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.72 hos Betsson


Aston Villa – Chelsea (søndag 17:15)

Fem tap og ett uavgjort er fasiten til Aston Villa på deres seks siste kamper i alle turneringer. 0-0 mot Sander Berge sitt Sheffield United på onsdag var tredje kamp på rad hvor Aston Villa ikke har klart å score. Ligger nest sist i PL, men de har kun ett poeng opp til Watford og West Ham på trygg plass.

Chelsea har vunnet deres tre siste kamper i alle turneringer, blant annet en sterk 2-0 seier mot Liverpool i FA-cupen. Chelsea er det tredje beste bortelaget i PL denne sesongen, kun dårligere enn suverene Liverpool og Man City.

Aston Villa var heldige som ikke tapte når mållinje-teknologien sviktet mot Sheffield Utd på onsdag. De har sett ekstremt svake ut før korona-pausen og jeg tror de vil få det tøft mot et Chelsea-lag som kjemper om CL-plass.

Tippetips: Chelsea + Over 1.5 mål – 1.76 hos Betsson (Oddsbygger)