Valencia – Levante (fredag 22:00)

La Liga er endelig tilbake og det er duket for «Derbi del Turia» fredags kveld når Valencia tar imot Levante.

Valencias siste kamp ble spilt 10. mars når de tapte 3-4 for Atalanta og røk ut av Europa League. I skrivende stund er Valencia på en skuffende 7. plass som gir dem EL-kvalik, men har ikke mer enn fire poeng opp til Martin Ødegaard’s Real Sociedad på den viktige 4. plassen som gir CL-plass. Valencia er et av tre lag i La Liga som enda har til gode å tape på hjemmebane denne sesongen (8-6-0).

Levante har aldri vunnet på Mestella (0-5-12) og kommer inn i dette oppgjøret med fem strake bortetap i ligaen. De har kun hentet ni av deres 33 poeng på bortebane denne sesongen og har ikke holdt nullen på deres 29 siste bortekamper i La Liga.

Valencia har vunnet syv av deres ti hjemmekamper i La Liga hvor de har vært oddsfavoritter denne sesongen (7-3-0) og jeg synes vi får overraskende god odds på dem i dag. Til tross for litt svekket forsvar med Ezequiel Garay og Gabriel Paulista (usikker) ute så synes jeg vi får godt betalt på Valencia i dag.

Tippetips: Valencia -0.5 (Asiatisk handicap) – 1.70 hos Betsson


velkomstbonus betsson ny

Real Madrid – Eibar (søndag 19:30)

Real Madrid tapte fire av deres syv siste kamper (2-1-4) i alle turneringer før korona satte en stopper for fotballen i begynnelsen av mars. De er allikevel kun to poeng bak Barcelona i La Liga med et betraktelig lettere kampprogram og er enn så lenge med i Champions League etter at de tapte første oppgjør 2-1 hjemme mot Man City.

Hjemmefordelen vil ikke lenger være den samme uten tilskuere, men Eibar har kun hentet åtte av deres 27 poeng på fremmed gress denne sesongen og er dermed det nest dårligste bortelaget i La Liga.

Jeg synes Real Madrid har vært det beste og mest stabile laget i La Liga denne sesongen, men de viste noen svakhetstegn før «fotballpausen». De har som oftest god kontroll på Eibar og har vunnet 5/6 siste kampene innbyrdes og alle har endt med over 2.5 mål. Jeg føler meg ikke helt trygg på Real Madrid-forsvaret og velger å stå over handicap-spill, men jeg tror Real Madrid vinner greit og at det blir over 2.5 mål.

Tippetips: Real Madrid vinner + Over 2.5 mål – 1.70 hos Betsson