Begge tipsene gikk inn forrige runde. Nå skal vi fortsette formen!

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt (lørdag 15:30)

Wolfsburg ligger godt an til å få Europa League neste sesong med 6.plassen sin. De har fire poeng ned til Freiburg på 8.plass, og møter i helgen ligaens dårligste bortelag i Frankfurt. De har 2-1-10 på bortebane. Kun skåret 13 mål og sluppet inn 30.

Frankfurt har sluppet inn minst fire mål i sine tre siste bortekamper, og tapte 0-2 for Wolfsburg da lagene møttes sist i november. På de siste ti bortekampene mot topp 6-lag har de én uavgjort og ni tap.

velkomstbonus betsson ny

Wolfsburg er uten en rekke spillere her, men mange er ikke like viktige. Frankfurt har kun to spillere ute, men de er i gjengjeld viktige. Toppskårer Pacencia er sannsynligvis ikke klar for å starte enda og Stefan Ilsanker er suspendert til kampen.

Oddsen på hjemmeseier er pen her, og vi prøver oss på tre poeng til Wolfsburg.

 

Tippetips: Wolfsburg til å vinne – 1.98 hos Betsson