Christian Andresen

100 Thieves vs Gen.G (21:10)

Det er tid for nok et oppgjør mellom de to lagene i Nord-Amerika, denne gangen i DreamHack Masters Spring. Forrige gang disse to møttes ble det en relativt komfortabel seier for Gen.G, noe jeg tror vi brått kan se igjen.

Det som gjør det litt ekstra spennende er at lagene har hatt en liten pause fra offisielle kamper, og at det derfor kan bli interessant å se om lagene har kommet opp med noen endringer på hvordan de spiller. For det meste tror jeg vi kommer til å se det samme, men for eksempel at kartvalgene kan bli endret fra før pausen vil være naturlig.

velkomstbonus betsson ny

100 Thieves med norske «jkaem» har sett veldig ukomfortable og ustabile ut den siste tiden. Jeg personlig tror mye kan henge sammen med at de har fjernet treneren «kassad» i et forsøk på å finne en løsning. For meg tyder mye på at det egentlige problemet ligger dypere i laget og at det derfor blir spennende å se om det kan komme andre lagendringer framover.

Gen.G på sin side har hatt et skikkelig oppsving den siste tiden. Laget har virkelig tatt steg og spillere som «Bntet» og «s0m» har virkelig sett bra ut. Sett over ett er dette Gen.G laget ett lag stappfullt med masse talent som skyter ekstremt hardt. Jeg tror derfor at det skal bli vanskelig for 100 Thieves å holde unna dette Gen.G laget.

Kartene som kommer til å bli spilt her ligger nok mest sannsynlig på en Dust 2/Inferno/Nuke. Dette blir en utrolig spennende kamp, men jeg tror Gen.G med «daps» i føring vil ta dette 2-1, så vi går for et spill på Gen.G i kveld.

 

Tippetips: Gen.G vinner – 1.84 hos Betsson