Ny runde med oddstips i verdens beste (aktive) liga. Forrige runde ga oss en inn og en ut, og nå satser vi på 100% inn.

Wolfsburg – Dortmund (lørdag 15:30)

Med åtte seiere på de siste ti kampene jakter Dortmund på Bayern før neste helgs spennende tittelkamp i Der Klassiker. Wolfsburg er et under middels hjemmelag med kun fire seiere på 13 hjemmekamper. Siden Braut Haaland kom inn i januar har Dortmund skåret hele 32 mål på ni kamper, og selv uten Reus så knuste Dortmund lokalrivalen Schalke forrige helg.

Bli med i vår Facebook-gruppe

Bortelaget er uten Can, Zagadou, Witsel, Schulz og Reus. Det er dog ingen stor hindring for Lucien Favre’s menn da Dortmund sannsynligvis er det laget med størst bredde i ligaen. Wolfsburg har toppskårer Weghorst tilbake her, men høyrebacken William og Guilavogui er ute her. Dortmund skårer mye, og har faktisk holdt nullen i fem av de syv siste kampene i ligaen så her får vi fin odds på bortelaget.

Tippetips: Dortmund til å vinne – 1.82 hos Betsson


førstemålsrefusjon betsson

Mainz – RB Leipzig (søndag 15:30)

Kun Hoffenheim (12) har sluppet inn færre mål enn Leipzig (13) på bortebane i år. De er solide, og har nå tilbake Dayot Upamecano etter at han var suspendert forrige helg. Kun Bayern (26) har sluppet inn færre mål i hele sesongen enn Leipzig med sine 27 innslupne. Et solid forsvar med et herlig angrep ledet av Timo Werner. Spissen elsker å spille mot Mainz. På de åtte kampene han har spilt mot dem for Lepzig så har han skåret 10 mål.

I år har han 21 mål på 26 kamper, og fire mål på åtte CL-kamper. Hans kanskje beste sesong hvor han også har bidratt med syv målgivende i ligaen. For ca. ett år siden ble det 3-3 i samme kamp, og vi forventer mål fra Leipzig her også. Da kommer det gjerne fra Werner.

Tippetips: Timo Werner til å skåre – 1.68 hos Betsson


velkomstbonus betsson ny