Denne helgen starter K-League i Sør Korea, og vi har et par oddstips til noen av kampene. Bjørn Maars Johnsen skal prøve å skyte Ulsan Hyundai til ligagull, og starter sesongen i morgen tidlig 07:00.

velkomstbonus betsson ny

Ulsan Hyundai – Sangju Sangmu (lørdag 07:00)

Tidlig på lørdagen skal Maars Johnsen og Ulsan i aksjon mot Sangju som endte som det beste av de dårligste lagene i nedrykkspuljen. Ulsan på sin side var det beste hjemmelaget i ligaen med 43 poeng på 19 kamper. Ett poeng mer en seriemesterne Jeonbuk og hele 8 poeng mer enn Pohang.

Ulsan har god statistikk hjemme mot lag fra øvre halvdel av tabellen (6-3-1), mens Sangju er heller svake borte mot lag fra øvre halvdel av tabellen. De har kun vunnet én av deres ti siste bortekamper og har tapt syv av disse.

Her bør Ulsan ha kontroll, og med Maars Johnsen inn som nok en offensiv spillebrikke bør det (nest) mestskårende laget i ligaen vinne åpningskampen hjemme.

Tippetips: Ulsan Hyundai vinner – 1.61 hos Betsson


betsson oddsbygger

Gangwon – FC Seoul (søndag 09:30)

På søndag møtes Gangwon og Seoul som endte på henholdsvis 6. og 3.plass i ligaen i fjor med 50 og 55 poeng. Gangwon var involvert i spesielt mange mål i fjor. Kun to lag slapp inn mer enn deres 58, og kun to lag skåret flere enn deres 56 mål.

I fjor møttes lagene tre ganger hvor det ble totalt 13 mål (3-2, 3-2, 1-2), og Gangwon har hatt over 2.5 mål i syv av de ti siste kampene sine mot lag fra øvre halvdel av tabellen. FC Seoul endte som sagt på tredjeplass i fjor. Her tror vi at vi får en målrik kamp, og får fin odds hos Betsson.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.81 hos Betsson