Christian Andresen

MIBR – Mad Lions (22:00)

Det er tid for finale i Flashpoint sesong 1, og hvilken finale vi har foran oss. Dette har vært de to helt klart beste lagene denne sesongen, så hva er ikke bedre enn å avslutte sesongen med en kjempefinale.

MIBR har vært litt opp og ned, men har de siste par kampene blitt mer stabile. For bare en uke siden slo faktisk brasilianerne Mad Lions 2-1 i en jevn og spennende kamp som sendte de til finalen. Siden den gang har ikke MIBR spilt noen online-kamper, så de har bare ventet på å finne ut sin finalemotstander.

Så langt i Flashpoint har det vært «fer» og «FalleN» som har levert varene for MIBR, men argentineren «meyern» har begynt å føle seg mer til rette i laget den siste tiden. «meyern» blir en viktig brikke i et MIBR som alltid har en stjernespiller som leverer. Problemet for MIBR blir hvis «fer» og «FalleN» har en dårlig kamp og noen andre blir nødt til å ta ansvar for laget. Dette er noe «meyern» har vist tegn til den siste tiden.

velkomstbonus betsson ny
Mad Lions spilte semifinale i går mot HAVU hvor de vant 2-0 (16-14 og 16-5). På det første kartet skjedde det utrolig mye rart som førte til at stillingen ble jevn, men i det store og det hele hadde Mad Lions stålkontroll på kampen. Det føles som for meg at Mad Lions har et veldig stabilt toppnivå. Det er sjeldent vi ser Mad Lions bli overkjørt i en kamp. I forrige uke da Mad Lions tapte i en jevn serie mot MIBR gikk det meste galt for danskene. De tapte utrolig mange av de nøkkelrundene som gjorde at MIBR fikk kontroll på økonomien i kampen og til slutt tok seieren.

Jeg forventer at Mad Lions kommer til å spille på det nivået de har holdt nå stabilt i flere uker etter at de hentet inn «Acillion» som ny IGL (In-Game-Leader) og at Mad Lions tar finalen og vinner Flashpoint sesong 1.

Tippetips: Mad Lions seier til 1.85 hos Betsson