Christian Andresen

Mad Lions – Cloud 9 (18:00)

I denne kampen er det ikke mye analyse nødvendig for å finne et spill. Mad Lions har sett ut som det soleklart beste laget i hele Flashpoint. De har ikke tapt et eneste kart på de siste seks kampene i Flashpoint og har virkelig funnet formen. For meg er det virkelig «Bubzki» som har seilt fram som en nøkkel til Mad Lions sin suksess. Han har utrolige 1.27 i rating etter 18 kart spilt, noe som er helt fenomenalt. Forsetter han slik vil det ikke ta lang tid før vi snakker en top 10-15 spiller i verden.

Bli med på Betsson sin freeroll i poker i kveld 20:00 – Potten er på over 10 000 kr!

Jeg forventer at Mad Lions leverer varene akkurat som de har gjort tidligere. De ser solide ut på flere kart og vil ha en fordel mot Cloud 9 siden amerikanerne er nødt til å spille enten «Mirage» eller «Nuke» som er kart de ikke er spesielt dyktige på.

Resultatene til Cloud 9 derimot har vært varierende i motsetning til Mad Lions På sitt beste kan de absolutt kjempe om å ta ett kart mot Mad Lions, men jeg ser rett og slett ingen måter at spillerne til Cloud 9 vil klare å bekjempe de utrolig talentfulle spillerne hos Mad Lions. Vi går for et safe spill på Mad Lions seier, men her er det absolutt mulig å ta Mad Lions -1.5 også til 2.40.

Oddtips: Mad Lions vinner – 1.48 hos Betsson


MIBR – HAVU (22:00)

Dette kommer til å bli en utrolig spennende kamp å følge med på. Lagene har aldri møttes i en offisiell kamp tidligere, så her er kampbildet ganske åpent.

HAVU har storspilt den siste tiden etter at turneringen ble flyttet online. De har slått lag som Cloud 9, ENVY og Chaos ganske komfortabel 2-0. Nå skal de derimot opp mot det brasilianske storlaget MIBR.

velkomstbonus betsson ny

MIBR har hatt en liten oppover periode den siste tiden, men sliter litt med å finne formen 100%. Noen rufsete resultater blant annet tapte de et kart mot Orgless etter å ha ledet 10-5 til pause, noe som ikke er helt optimalt. Et lag som MIBR vil gå for ikke noe annet enn seier både mot HAVU, men også hele turneringen. De ser seg ikke fornøyd med noe annet en 1.plass noe som ikke er rart når man ser på laget.

Når jeg skal avgjøre hvem vi setter ett spill på her velger jeg rett og slett å se på erfaringen. MIBR har utrolig med erfaring, men også noen ekstremt dyktige spillere blant annet i «fer» og «KNGV». Skal man ha en MIBR seier er derimot argentineren «meyern» og supportspilleren «TACO» nødt til å bidra. «TACO» har veldig ustabile kamper, men når han spiller bra vinner MIBR de fleste kampene sine. Dette kommer til å bli en jevn og artig kamp å følge med på, men vi går for at MIBR til slutt drar dette over streken.

Oddstips: MIBR vinner – 1.78 hos Betsson