Christian Andresen

Mousesports – G2 Esports (18:00)

Det er tid for den siste runden med kamper i både den europeiske og den amerikanske divisjonen i ESL Pro League. Jeg har denne gangen tatt en nærmere titt på to av kampene som spilles i kveld.

Først ut er den soleklare hovedkampen mellom Mousesports og G2 Esports. Dette kommer til å bli en svært underholdene og spennende kamp mellom to lag som virkelig har lyst på og trenger seieren i ESL Pro League. Mousesports har slitt litt med resultatene sine etter seieren mot FaZe tidligere i turneringen med et 1-2-tap mot OG og en halvdårlig kamp mot Tyloo.

Det virker for meg som at online-faktoren av konkurransen virkelig spiller inn her. Kan forsåvidt nevne et av resultatene i deres kamper som var mot OG på «Inferno» hvor OG vant 16-2. Dette er kjent for å være et utrolig sterkt kart for Mousesports, så dette var et veldig overraskende resultat. For at Mousesports skal ha noen mulighet mot G2 føler jeg at de er nødt til å få en god start på kampen i tillegg til at ingen av spillerne dropper helt ut. Spillere som «woxic» og «chrisJ» har en rating på henholdsvis 0.99 og 0.95 i denne turneringen, noe som rett og slett er for svakt.

velkomstbonus betsson ny

G2 på sin side har også hatt sine store utfordringer. Først tapte de som eneste lag et kart til Tyloo, før de slo FaZe, men gikk på trynet mot OG med et 0-2-tap. Kampen etter 0-2-tapet mot OG var mot Virtus Pro og da syntes jeg allerede å se store forbedringer fra dette laget. Ikke bare satt lagspillet bedre, men absolutt alle på G2 leverte varene slik at de fikk en komfortabel seier mot Virtus Pro. Inn mot kampen mot Mousesports forventer jeg spesielt at «huNter» og «kennyS» blir viktige for G2 hvis de skal ta Mousesports.

Forrige gang disse to lagene møttes spilte de «Dust 2, Inferno & Nuke» hvor G2 dro seieren i havn med 2-1. I kveld kommer kartene mest sannsynlig til å havne på «Dust 2» for G2 sin del, mens Mousesports kommer til å gå for en «Train eller Mirage». Alt i alt føler jeg at ingen av lagene ikke er helt der de bør være nivåmessig, men jeg setter min lit på at G2 tar seieren som forrige gang.

Tippetips: G2 Esports vinner – 1.85 hos Betsson


MIBR – Swole Patrol (22:00)

Overraskleses-laget Swole Patrol skal opp mot det brasilianske laget MIBR i en svært viktig kamp for begge lagene. Swole Patrol har imponert alle med sine resultater så langt i Pro League. De har gått på et tap mot både 100 Thieves og EG, men har slått Liquid, og senest i går, Furia 2-0. Laget, som for øyeblikket spiller uten en organiserer, viser virkelig at de ofrer alt i denne turneringen for å nå sluttspillet. Brødrene «freakazoid» og «Cooper» har virkelig prestert sammen i kamp etter kamp og det vil fortsatt være en viktig faktor for laget framover.

MIBR på sin side har hatt litt varierte resultater, men ser ut til å være i helt ok form. De gikk på et 1-2-tap i går mot EG, men det føles for meg som om at MIBR kommer til å trenge en god del endringer for å klare å hevde seg i toppen.

Følg oss på sosiale medierTwitterFacebook

De fjernet som nevnt i tidligere tips treneren sin «zews» tidligere i det som ser ut til å være et forsøk på å finne «feilen» i laget, men den ligger nok ikke der. Det blir spennende å se hvilket MIBR-lag som møter opp til kamp da jeg føler at spesielt «fer» og «Fallen» blir nødt til å ha en bra kamp for at de skal vinne.

Når vi ser på kartene er det nesten med 100% sikkerhet at Vertigo kommer til å bli spilt. Begge lagene er nokså godet på kartet så det er ingen overraskelse. Resten av kartene derimot er vanskelig å forutse. Jeg kan tenke meg at vi får inn en «Train» eller «Inferno» der, men det er som sagt vanskelig å si. Når jeg sammenligner prestasjonene til lagene legger jeg mye vekt på hvor gode Swole Patrol var i går mot Furia og velger derfor å gå for nok en seier til amerikanerne.

Tippetips: Swole Patrol vinner – 2.10 hos Betsson