Christian Andresen

G2 – Virtus Pro (18:00)

Det er tid for en veldig viktig kamp for både G2 og Virtus Pro i ESL Pro League. G2 står med seks poeng etter tre kamper, mens Virtus Pro står med null poeng etter å ha tapt sine kamper.

G2 gikk på en skikkelig smell i går mot OG der de tapte 2-0 (16-7, 16-8). For å være ærlig ble det total overkjøring av OG. G2 så ikke ut til å møte opp på serveren i det hele tatt, noe som førte til at de ble feid rett av banen til tross for at de var favoritter før kampen. Vanligvis er dette G2 laget utrolig solid, men kampen mot OG kan være et tegn på at «online» formen ikke er den beste for øyeblikket.

velkomstbonus betsson ny

Virtus Pro på sin side har hatt utrolig jevne kamper, som for deres del dessverre har endt med to tap av to kamper. Det er tydelig tegn på at Virtus Pro har endret spillestilen sin etter at «AdreN» tok over som in-game-leader. Jeg er spesielt overrasket over hvordan «AdreN» selv har spilt etter endringene. Skal det være noen muligheter for Virtus Pro er stjernespillerne «Jame» og «Qikert» nødt å levere hvis Virtus Pro skal ha noen mulighet mot G2.

Kartene kommer til å stå mellom «Vertigo» og «Dust 2» hvis vi skal ta i betraktning de siste kampene til lagene. G2 har valgt «Dust 2» i alle sine kamper så langt, men det har ikke endt særlig godt for dem med ingen seire av tre kamper på «Dust 2». Det er mulig at G2 kommer til å endre dette i kveld med tanke på den lille suksessen de har hatt på «Dust 2», men jeg forventer at de kommer til å gå for noe de føler seg komfortabel på. Virtus Pro kommer til å gå for enten «Vertigo» eller «Mirage».

«Vertigo» vil helt klart være et komfortabelt valg for Virtus Pro, mens «Mirage» vil være et kartvalg som kan straffe G2 som ikke har sett veldig gode ut på «Mirage». Jeg har trua på at Virtus Pro kan overraske og ta et kart mot storfavorittene i G2. Map handicapet +1.5 på VP gir 1.8 hos Betsson.

Tippetips: Virtus Pro +1.5 til 1.8 hos Betsson