Christian Andresen

Faze – G2 Esports (18:00)

I går tapte FaZe 1-2 mot Mousesports etter flere jevne kart. Kartene var fram og tilbake, men det var Mousesports som trakk det lengste strået. Tross tapet for FaZe er det flere godnyheter. IGLen (In-game-leaderen) til FaZe «Niko» spilte en utrolig god kamp. Dette vil være viktig for FaZe framover at en av stjernespillerne virkelig viser at han er i form. En annen ting som er viktig å ta med seg er hvor utrolig solide FaZe så ut på Nuke. De klarte å dra i land 10 runder på terrorsiden noe som er svært imponerende. Dette er også et kart de kommer til å velge mot G2 og hvis de leverer varene på samme nivå i dag kommer de til å ta seieren.

G2 på sin side vant 2-1 mot kinesiske Tyloo i går. Seier er seier, men det er viktig å legge merke til at G2 er det eneste laget som har klart å tape et kart mot Tyloo. Det kinesiske laget er det soleklart dårligste laget og dette var et svært overraskende resultat. G2 ser ut til å være litt ustabile når det kommer til online kamper som mange andre lag, og jeg tror de skal få det tøft mot et hardt treffende FaZe.

esports betsafe

Når vi ser nærmere på kartene kommer dette mest sannsynlig til å ende på et kart begge lagene føler seg komfortable på. Faze kommer etter all sannsynlighet til å gå for «Nuke» hvor de har sett komfortable ut. De spilte på dette kartet senest i går mot Mousesports.

Det er litt usikkert på hva G2 går for her. I går gikk de for kartet «Dust 2» mot Tyloo, men klarte på overraskende vis å tape det kartet. Tross dette tapet kommer de nok til å ende på enten «Dust 2» eller «Train». Det siste kartet kommer etter all sannsynlighet til å bli et av «Train» og «Mirage».

Når vi ser denne vetoen gir jeg klar fordel til FaZe på «Nuke». På Dust 2/Train/Mirage kommer det til å bli mye jevnere. Et spill på FaZe map 1 kan vurderes da det er deres kart, men vi velger å gå for FaZe seier her.

Tippetips: Faze seier til 1.90 hos Betsafe