Christian Andresen

Celestial Gaming – Stabæk Momentum (20:00)

Det er tid for den nest siste runden av vårsesongen i Telialigaen CS:GO. I denne runden skal vi ta en nærmere titt på kampen mellom Celestial Gaming og Stabæk Momentum.

I forrige runde overrasket Celestial Gaming stort da de klarte å ta et kart mot serielederen Apeks. Det var nok en god blanding av grunner til at Apeks tapte et kart, men det er helt klart at det er tydelig potensial i dette Celestial-laget. Celestial Gaming er det soleklare uavgjort-laget i ligaen og jeg tror ikke det skal stoppe med det første. Laget står med uavgjort i seks av syv kamper og møter et Stabæk Momentum i brukbar form.

velkomstbonus betsson ny

Stabæk Momentum røk akkurat som vi tipset i forrige serierunde på et tap mot Nordavind 2-0 før de spilte en utsatt kamp mot Bitfix på søndag. Den kampen endte 1-1, noe som var langt fra optimalt for Stabæk Momentum. Stabæk-laget kjemper for å kapre den siste fjerdeplassen til sluttspillet, men den drømmen ser litt vanskelig ut etter uavgjort-kampen mot Bitfix. Kampen mot Celestial er svært viktig for Stabæk Mometun, men etter at dem0 (lagmedlem) gikk ut og sa at de ikke hadde trent sammen pga pandemien er det tvilsomt at de vil kapre fjerdeplassen.

Jeg stiller lagene ganske likt her, men har Momentum som små favoritter. Tross denne lille fordelen ser jeg såpass mye potensial i dette Celestial-laget at vi velger å gå for nok en uavgjort. Jeg forventer at vi ser Mirage og Inferno som kartene og at Stabæk tar Mirage, mens Celestial tar Inferno. Kan også hende at Celestial velger Overpass med tanke på at de slo Apeks på det karte forrige uke. Det kommer til å bli to jevne kart hvor det laget som har dagen stikker av med seieren.

Tippetips: Uavgjort – 2.40 hos Betsson