Christian Andresen

Det begynner å nærme seg slutten på årets Telialiga-sesong og lagene kjemper på for å skaffe seg en plass til sluttspillet i mai. De tre første sluttspill-plassene er reservert til Apeks, Bifrost og Riddle som har levert resultater hele sesongen, men det er flere lag som kjemper om den siste sluttspillplassen. Vi skal se litt nærmere på rundens hovedkamp mellom Stabæk Momentum og Nordavind.

I forrige runde spilte Nordavind mot serielederen Apeks. Dette er ligaens soleklart beste lag. Tross det store favorittstemplet fikk de skikkelig kamp av Nordavind på begge kartene. To relativt jevne kart endte med to 16-12-tap og null poeng for Nordavind. Tross tapet mot Apeks var det flere positive tegn å ta med seg videre inn til en utrolig viktig kamp mot Stabæk Momentum. Både Nordavind og Stabæk Momentum ligger med 6 poeng og delt fjerde plass i ligaen. Stabæk Momentum har derimot en kamp mindre spilt, noe som betyr at Nordavind virkelig ikke har råd til å gi bort noen poeng i denne runden.

velkomstbonus betsson ny

Stabæk Momentum sin kamp forrige runde ble som nevnt utsatt og det blir derfor spennende å se hvordan de har forberedt seg inn mot denne kampen. Forrige kampen STB Momentum spilte var mot Team Midgard i runde 5, som endte med en relativt komfortabel seier. Dette STB Momentum laget har ikke spilt en eneste uavgjort denne sesongen og jeg tror ikke de gjør det i kveld heller. Det er tydelig at Momentum sliter mot de bedre lagene i ligaen da de tapt mot alle tre topplagene. Nordavind på sin side har hele tre uavgjort kamper mye på grunn av at de sliter med å vinne motstanderen sitt kartvalg. Skal de ha noe håp om sluttspillplass er de nødt til å gjøre det i kveld.

Jeg forventer en jevn kamp mellom lagene, men var såpass imponert over det Nordavind leverte forrige runde at det er dit jeg lener meg. Kartene kommer mest sannsynlig til å ende på Inferno og Nuke/Overpass. Nordavind har sett solide ut på Inferno den siste tiden, men de må virkelig levere på motstanderen sitt kart for å dra denne kampen i havn. Det kommer som sagt til å bli en jevn kamp, men jeg har mest tro på Nordavind så vi kjører Nordavind seier til 1.96.

Oddstips: Nordavind til å vinne – 1.96 hos Betsson