Hele fotballeuropa er slått ut av corona-viruset, men den tyske Bundesliga skal spille en siste runde foran tomme tribuner før suspensjonen trer i kraft neste uke. Werder Bremen mot Leverkusen på mandag er allerede blitt utsatt, og det kan fortsatt bli flere utsettelser. Her er våre oddstips til helgens Bundesliga ..

 

RB Leipzig – Freiburg (lørdag 15:30)

Leipzig var virkelig gode hjemme mot Tottenham i midtuken da de knuste engelskmennene 3-0 og gikk videre til kvartfinalen i Champions League. Her møter de Freiburg som kjemper om en av to Europa League-plasser. Her er Leipzig rettmessige favoritter, men oddsen er kanskje i overkant lav på Nagelsmann’s menn?

Før kampen har de Uupamecano ute sammen med, Konate Orban og Kampl. De tre førstnevnte er viktige spillere i forsvaret. Mukiele er ute og det er usikkerhet rundt Laimer. Freiburg må greie seg uten Abrashi, Günter, Kübler og Kwon her.

Leipzig har slitt med å vinne hjemme mot lag fra øvre halvdel av tabellen. Kun tre av de siste ti kampene har endt med seier, og selv om de bør vinne her så er oddsen på et asiatisk handikap på bortelaget meget høyt i våre øyne.

Oddstips: Freiburg +1.5 (Asiatisk handikap) – 2.19 hos Betsson


2000 riskfri betsson trippel

Augsburg – Wolfsburg (søndag 18:00)

Wolfsburg kommer rett fra Europa League-kamp mot Shakhtar Donetsk. En kamp de tapte 1-2 på hjemmebane. Til denne kampen er Wout Weghorst ute med suspensjon etter å ha fått sitt femte gule kort. Det er et stort tap for bortelaget som kun har Renato Steffen med sine fire mål bak Weghorst (11). Steffen har dog skåret fire mål og hatt én målgivende på 971 minutter i ligaen så langt som er et OK snitt.

Augsburg er i dårlig form, og har kun én fattig seier siden vinterpausen (1-1-6). På hjemmebane har de både skåret en del og sluppet inn en del mål med 24 for og 21 imot. Det har gitt dem ti kamper som har gått over 2.5 mål av 12 mulige. De har faktisk gått over 2.5 mål i 20 av deres 22 siste hjemmekamper.

Wolfsburg er uten viktige høyrebacken William og midtstopperne Roussillon og Guilavogui som er en klar svekkelse i forsvaret til ulvene. Hadde det ikke vært for at Augsburg spiller foran tomme tribuner så hadde vi nok tipset om hjemmepoeng, men her forventer vi mål, og oddsen er fin!

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.78 hos Betsson