I disse corona-tider er dette kanskje en av de siste kampene som blir spilt foran tilskuere i Champions League i år. Heldigvis vil mange si da det er lite som slår en ordentlig eurpeisk kveld på Anfield i en kamp der Liverpool trenger fansens støtte. Atletico har slitt på bortebane i år, men er det ett lag som vet å mane til slike kamper hvor de har noe å forsvare så er det Diego Simeone og Atletico Madrid.

Atletico er som sagt et av de beste lagene i verden på å forsvare en ledelse i utslagsrundene i CL. De har dog slitt stort på bortebane siden starten av oktober. På de fjorten siste bortekampene (ekskludert Supercupen hvor begge lag var bortelag) har Simeone’s menn kun vunnet én kamp og tapt seks av de. Å da skulle komme til Anfield og møte det som mange anser som verdens beste lag, som har vunnet 22 hjemmekamper på rad i ligaen (flest gjennom tidene) og som de siste årene har vært veldig mye bedre hjemme enn borte i Europa, blir tøft.

vinn risikofritt cl betsson

På de 12 siste bortekampene i Champions League har Atletico kun vunnet to, og tapt fire av de seks siste. Liverpool har vunnet 36 av sine 40 siste hjemmekamper i alle turneringer, og ni av de 11 siste i Champions League.

Får vi et tidlig mål i denne kampen, så vil det endre mye av kampbildet. Om Atletico skårer så vil de legge seg enda dypere og gjøre alt de kan for å unngå tre baklengs. Da er det fort over for hjemmelaget. Skårer Liverpool tidlig må Atletico fremover og skåre selv. Uansett så vil minst ett av lagene måtte ha skåring i andre omgang, og vi tror at det vil gjøre at vi får mål i flertall fra 45 minutter og ut. Med Liverpool sin ville hjemmeform, og Atletico sin borteform tror vi også at Liverpool vinner denne kampen.

Oddstips: Over 1.5 mål i andre omgang – 2.25 hos Betsson
Oddstips: Liverpool vinner kampen – 1.58 hos Betsson