Arsenal – Olympiakos (21:00)

Første kamp endte med seier til London-laget, og på hjemmebane forventes det at de tar seg videre til åttendedelsfinalen. Arsenal spiller ikke kamp til helgen da deres motstander, Man City, spiller ligacupfinale, så her vil Arteta muligens stille med sine beste spillere. Det vil bety at sjansene for at Olympiakos vinner er små/mindre.

Olympiakos har kun sluppet inn tre mål på bortebane i årets Super League (13 bortekamper), men har kun skåret mer enn ett mål i 5 av disse kampene. Vi kan se for oss at Arsenal vinner dette, men at det ikke blir voldsomt med mål.

Oddstips: Arsenal til å vinne og under 3.5 mål – 2.30 (Betsson Oddsbygger)


risikofritt på fotball 500

Ajax – Getafe (21:00)

Getafe vant første kampen 2-0 og kommer inn i kampen som store favoritter til å gå videre. Betsson har 1.23 i odds på at de kommer seg til åttendedelsfinalen. Hjemmeformen til Ajax er imponerende (11-0-1), og de var svært nære med å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League da de tre øverste lagene hadde 11, 11 og 10 poeng (Ajax). De skåret flest mål (12) og slapp inn færrest (6). Her er de nødt til å vinne med flere mål, og vil nok gå rett i strupen på Getafe, som er et relativt lite spillende lag. Så dette vil bli tøft.

Getafe har noen dårlige tap på bortebane i de siste kampene sine, og vil være fornøyd med et 0-1-tap her, så da synes vi oddsen er fin.

Oddstips: Ajax til å vinne – 1.81 (Betsson)