Alexander Larsen

Fin plusshelg sist med to av tre spill inn, hvor de to spillene med høyest odds gikk inn! Denne helgen er det nok en La Liga-runde, men jeg synes ikke det er så altfor mye som frister denne gangen, dessverre. Jeg har allikevel klart å finne et par spill som jeg har troen på.

 

Getafe – Sevilla 18:30

Begge lag var denne uken ute i Europa League og spilte kamper. Getafe slo Ajax på enormt imponerende vis hjemme, med 2-0. Sevilla spilte 1-1 borte mot Cluj. Dermed ser det lovende ut for begge lag før returoppgjøret neste uke.

Denne kampen derimot, er en direkte kamp om Champions League-plass. Getafe er nummer tre i La Liga – Sevilla er nummer fem. Det skiller to poeng mellom lagene. Ergo, det er en enormt viktig kamp for begge lag, dersom de ønsker å spille i Champions League neste sesong – som de begge gjør!

Getafe sine kamper er sjeldent fine å se på dersom du liker finspill og tiki-taka. Her skal det kriges og her skal motstanderne regelrett kjempes ut av stilen. Dette fikk vi blant annet se mot Ajax i midtuken hvor Ajax ikke var i nærheten av å true Getafe med sitt spill. Sevilla på sin side, under Julen Lopetegui, er langt mer finspillende, men kan også trykke til i duellene dersom det er nødvendig. Dette er nummer 1 mot nummer 7 på kortstatistikken, og du skjønner kanskje hvor jeg vil hen..

Søndagens dommer er Estrada Fernández. Han er helt i toppen når det gjelder å dele ut kort, og jeg kan virkelig ikke se for meg at han skal holde igjen her heller. Her kommer taklingene til å fly!

Oddstips: Over 6.5 kort @ 1.80 Betsson


 

velkomstbonus betsson ny

Atlético Madrid – Villarreal 21:00

Atlético Madrid fikk seg en ordentlig boost med seier mot Liverpool i midtuken på imponerende vis. I likhet med Getafe, klarte ikke deres motstander å få ett skudd på mål i løpet av kampen. Atlético, er som de fleste kjenner til, veldig solide defensivt og slipper inn lite mål. Villarreal er kanskje litt varierende, men er ofte i slike bortekamper flinke til å gjøre det vanskelig for sin motstander.

Atlético Madrid sine kamper på Metropolitano er sjeldent målrike. Tre hjemmekamper i La Liga denne sesongen har gått over 2.5 mål. Villarreal har riktignok scoret i hver eneste (!) bortekamp denne sesongen, men her møter man også et lag hvor de knapt kan få det vanskeligere..

De siste oppgjørene mellom disse lagene har endt 0-0, 2-0, 1-1, 2-1 og 1-1. Én av de siste åtte kampene mellom disse lagene har gått over 2.5 mål, og de fire siste kampene i Madrid har også gått under. Villarreal har et overraskende godt tak på Atlético Madrid!

Jeg synes ikke det lukter veldig mye mål i denne kampen. Atlético Madrid scorer ett mål i snitt denne sesongen og Villarreal scorer ett på bortebane. Det lukter tett og jevnt – kanskje 1-1? Det kan også bli spennende å se hvor mye krefter Atlético Madrid har brukt i midtuken, for slik det ser ut, er det få endringer som vil bli gjort i elleveren inn mot denne kampen. Derfor blir mitt spill følgende.

Oddstips: Under 2.5 mål @ 1.72 (Betsson)