Alexander Larsen

Ganske fin runde i La Liga sist med to av tre spil, og vi satser selvsagt på enda en pluss-runde når en ny LaLiga-runde venter!

 

Valencia – Atlético Madrid (fredag 21:00)

Nummer syv mot nummer fire på tabellen, men det er kun to poeng som skiller. Ergo, det er en svært viktig kamp for begge lag i kampen om Champions League, samtidig som Atlético vet at Liverpool venter på tirsdag som sesongens høydepunkt. Dette er to lag som ganske sjeldent taper fotballkamper, men spiller en god del uavgjort. Valencia mangler til denne kampen Garay i forsvaret og Rodrigo Moreno blant annet, som de viktigste spillerne. For Atlético er Trippier, Costa, Herrera og J. Félix ute, men de har fått en boost av at Morata, Arias og Giménez alle er tilbake i troppen.

velkomstbonus betsson ny

Atlético står med 3-5-3 på bortebane og har tapt sine siste to. Valencia har vunnet 4/5 siste hjemme, men innbyrdes har to av de tre siste kampene endt med uavgjort. Jeg synes også det stinker veldig uavgjort over dette oppgjøret i en kamp hvor ingen av lagene har råd til å tape, og hvor man vil si seg ok fornøyd med ett poeng. Atlético vinner sjeldent på bortebane, men er heller ikke de som taper så ofte.

Oddstips: Uavgjort @ 3.05 (Betsson)


 

Sevilla – Espanyol (søndag 12:00)

Spesielt gjestene har virkelig fått en oppsving den siste tiden og fått et nytt håp med januar-signeringene hvor blant annet superspissen Raúl de Tomás, ble hentet inn. Laget har nå kun tapt én av sine fem siste LaLiga-kamper og har en reell mulighet for å klare seg slik formen har svingt. Sevilla, på den andre siden, har kun vunnet én av de fem siste kampene i La Liga, og her synes jeg de er litt for store favoritter med tanke på hvordan lagene har endret seg.

* I 4/5 siste La Liga-kampene for Sevilla har det endt med begge lagene scorer.

* I 3/5 siste hjemmekampene for Sevilla har det endt med begge lagene scorer.

* I 4/5 siste kampene til Espanyol har det endt med begge lagene scorer.

* I 3/5 siste bortekampene for Espanyol har det endt med begge lagene scorer.

Jeg synes virkelig at oddsen vi får her på begge lagene scorer er altfor gavmild i forhold til forutsetningene.

Oddstips: Begge lagene scorer @ 2.04 (Betsson)


 

Real Madrid – Celta Vigo (søndag 21:00)

Celta Vigo fikk seg en ordentlig boost sist helg med seieren mot Sevilla, men det spørs om ikke gleden varer kort, når Real Madrid – på Santiago Bernabeu, er motstander. Real Madrid leder La Liga med tre poeng ned til Barcelona og ser knallsterke ut om dagen. Kun ett tap har det blitt siden oktober og Zidane har virkelig gjort en imponerende jobb med dette laget, spesielt defensivt. Mange opplever dette Real Madrid-laget som kjedelige å se på, men de er absolutt bunnsolide og på god vei mot seriegull for øyeblikket. Dette er en kamp man også bør vinne ganske greit, samtidig som man møter et lag som også sliter foran mål.

Celta Vigo har scoret kun 19 (!) mål på 23 kamper med spillere som Aspas, Rafinha og Santi Mina i troppen. Det er enormt skuffende. Real Madrid på den andre siden har kun sluppet inn 14 mål, men @ 1.30 på H er selvfølgelig ikke noe som frister. Allikevel tror jeg de vil vinne, og at de vil gjøre det slik som det ofte har vært i det siste. I 4/5 siste La Liga-kampene har Real Madrid vunnet på denne måten, og jeg tror ikke det blir noen målfest her, men at Real Madrid tar en komfortabel seier, nok en gang.

Oddstips: Real Madrid vinner & under 3.5 mål @ 2.24 (Betsson)