Alexander Larsen

Ny herlig runde med spansk ball, og vår La Liga-ekspert har flere gode tips. De er satt hos Mobilebet. Få 50 kr gratis å spille med ved registrering (uten å måtte gjøre innskudd).

Valladolid – Villarreal 18:30

Kanskje ikke den mest sexy kampen denne helgen vil mange tenke, men her tror jeg allikevel vi kan finne verdi, for de aller fleste kampene som Villarreal er involvert i, er interessante og underholdende.

Valladolid er et lag man ikke blir helt kloke på. De har potensiale til å spille jevnt med de aller fleste og tar egentlig ganske jevnt med poeng, uten at de på noen måte kan si seg helt trygge fra nedrykk. Men om Valladolid er vanskelige å forutse, er Villarreal i enda større grad. Fra å vinne borte mot Sevilla og borte mot Real Sociedad, så kan Villarreal plutselig tape hjemme mot nedrykkstruede Espanyol. Felles for kampene til Villarreal er derimot mål, mål og mål – og det tror jeg vi fort kan få her også.

mobilebet 50 kr

Valladolid har riktignok kun btts i to av sine siste fem kamper på hjemmebane, men Villarreal derimot … åtte av siste 10 på bortebane, og her ser jeg virkelig for meg at Valladolid kan score på Villarreal – og Villarreal det samme på Valladolid. Her mener jeg oddsen er altfor god.

Oddstips: Begge lagene scorer @ 1.90 (Mobilebet)


 

Sett inn 100 kr, få 600 kr å spille for hos Mobilebet

Espanyol – Mallorca (søndag 12:00)

Espanyol virket dø og begravet for et par måneder siden under Pablo Machin, men ny trener inn og en rekke gode signeringer i januar, har nå gitt håp for laget fra Barcelona i kampen om nedrykk. Til denne kampen er også stadion utsolgt når man møter en annen nedrykkskandidat, Mallorca, som heller er på vei motsatt retning – nedover på tabellen.

2-2 mot FC Barcelona og 2-1 borte mot Villarreal er strengt tatt det eneste som er nevneverdig under ledelse av Abelardo, men denne mannen har gjort mirakler tidligere med Alavés, og jeg tror han her kommer til å gjøre det igjen, med Espanyol. Raúl de Tomás eller R.D.T. som han også kalles, har virkelig levert varene fra første sekund på topp, og står med fire scoringer på sine fire første kamper!

Hos Mallorca derimot er det liten grunn til å juble særlig mye. Med unntak av seieren mot Valencia, så har det sett veldig tungt ut for Mallorca de siste månedene. Nå har man også tapt to strake kamper borte mot Real Sociedad (3-0) og hjemme mot Valladolid (0-1), nå sist. Borte har man kun ett poeng på ni kamper, og åtte tap.

Jeg tror Espanyol vinner denne, men tror ikke at det blir noen målfest her. Abelardo sine lag er godt organisert og Mallorca er heller ikke noen sil verken defensivt eller offensivt, så jeg tror de kan holde unna en stund før Espanyol til slutt tar det.

Oddstips: Espanyol vinner + under 3.5 mål @ 2.15 (Mobilebet)


 

 

Real Betis – Barcelona (søndag 21:00)

Kveldens godbit sammen med baskerderbyet samme dag. Quique Setién mot sine gamle elever og sitt gamle publikum hvor han til slutt ble ganske så upopulær, og det har heller ikke gått helt på skinner innledningsvis i Barcelona-perioden.

Real Betis denne sesongen er som alltid svært underholdende og gir f**n i hvem de møter, særlig på hjemmebane. Det er liten tvil om at Barcelona med Setién vil styre spillet her, mens Betis vil være veldig direkte og satse på kontringer. Barcelona har hatt veldig mye ball i sine kamper uten å skape det helt store av sjanser – og det blir heller ikke særlig mange cornere. Derfor prøver vi oss på et spill på Betis som jeg tror vil utnytte sidene langt mer enn det Barcelona ønsker under Setién, og jeg tror Betis har gode muligheter til å straffe dette laget som tidvis er veldig traust og grått.

Oddstips: Betis først til tre cornere @ 1.86 (Mobilebet)