Fiorentina – Atalanta (Lørdag 15:00)

To strake tap for Fiorentina nå etter å ha kommet litt inn i flytsonen med sterke resultater mot nettopp Atalanta og Napoli. De har tatt seg sterkt opp defensivt, men de har deres store svakhet offensivt med Franck Ribery ute. De har kun scoret over 1.5 mål i to av deres ti siste kamper. Statistikken er enda verre på hjemmebane – der har de kun scoret over 1.5 mål i to av deres 11 hjemmekamper denne sesongen.

De møter nå det mestscorende laget i Serie A i Atalanta (59) som kommer fra et skuffende 2-2 resultat mot Genoa, etter å ha vunnet hele 7-0 mot Torino runden før. Siden Roma gikk på et 3-2 tap mot Bologna i går har Atalanta muligheten til å skaffe seg en liten luke ned fra fjerdeplassen om de vinner her i dag.

Fiorentina slo Atalanta ut av Coppa Italia for knapt en måned siden og spilte uavgjort mot dem i motsatt oppgjør, men var svært heldige ved begge anledningene. Atalanta har vært det klart beste laget begge gangene de har møttes og har et betraktelig sterkere lag i mine øyne. Jeg tror alle gode ting er tre for Atalanta og tror de vinner i dag.

Tippetips: Atalanta – 1.93 hos Betsson


 

Tranmere – Portsmouth (Lørdag 16:00)

Etter en meget svak start på høstsesongen for Portsmouth har det bare gått oppover siden starten på November. De er det store formlaget i League One sammen med ligaleder Rotherham og de har begge hentet 41 poeng på deres 20 siste kamper, noe som er klart best i ligaen. Tranmere sliter i bunnen av League One og har ikke vunnet på deres åtte siste kamper i seriesammenheng (0-2-6). De har seks poeng opp til Wimbledon på trygg plass og har ikke et enkelt kampprogram foran seg.

Portsmouth er store favoritter og det med god grunn. Jeg tror de innfrir favorittstempelet.

Tippetips: Portsmouth – 1.64 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson ny

Bayer Leverkusen – Dortmund (Lørdag 18:30)

Leverkusen har ikke spilt uavgjort i seriesammenheng siden November 2019 (5-0-3) og har med det klatret opp på den viktige femteplassen som vil gi dem Europa League-gruppespill. Leverkusen har ikke levert så godt som man hadde forventet denne sesongen og mange hadde trodde trodd at en spiller som Kai Havertz skulle ta enda flere steg denne sesongen, men han har ikke levert helt opp til forventningene.

Dortmund har vunnet tre strake kamper i Bundesliga-kamper og har scoret fem mål i samtlige av dem (5-0 Union Berlin, 5-1 Köln og 5-3 Augsburg). De har virkelig fått blod på tann etter at Erling Braut Haaland ankom klubben. Nordmannen står med utrolige syv mål på bare 136 minutter i Bundesliga.

Dortmund har et solid overtak på Leverkusen og har vunnet + scoret over 2.5 mål mot dem i fire av de fem siste innbyrdes. Jeg synes Dortmund ser svært gode ut om dagen og tror ikke Leverkusen slår dem i år heller. Prøver meg på et lite handicap i tillegg.

Tippetips: Dortmund -0.25 (Asiatisk) – 1.92 hos Betsson

Longshot: Dortmund -1.5 (Asiatisk) – 3.65 hos Betsson


Parma – Lazio (Søndag 18:00)

Parma er i ferd med å levere en sterk sesong ut ifra forutsetningene og ligger på en sterk åttendeplass, med kun ett poeng opp til Bologna på den viktige sjetteplassen. Det er riktignok meget jevnt rundt dem og det skiller kun tre poeng mellom Bologna på sjetteplass og Napoli på 11. plass. Parma er ligaens fjerde beste hjemmelag med 6-1-4 og en sterk målforskjell på 17-10.

Parma møter ligaens formlag i Lazio som har hentet 26 poeng på deres ti siste kamper og som virkelig har skutt seg inn i gullkampen. Lazio har kun ett poeng opp til Inter på andreplassen og fire poeng opp til Juventus på tabelltopp nå og man skal ikke se bort ifra at Lazio vinner Serie A for første gang siden 2000. De er det laget som har overrasket meg mest etter den skuffende fjorårssesongen og de leverer på et ekstremt høyt og stabilt nivå om dagen.

Parma er meget sterke hjemme, men jeg tror de møter sine overmenn i Lazio.

Tippetips: Lazio – 1.74 hos Betsson


 

Dobbel:

Marseille – Toulouse (Lørdag 17:30)

Marseille er ubeseiret på deres 11 siste hjemmekamper (8-3-0) og møter et Toulouse-lag som har tapt 11 av deres 12 siste kamper (0-1-11). Jeg tror et godt Marseille-lag tar dette enkelt.

Marseille @ 1.31

 

Osasuna – Real Madrid (Søndag 16:00)

Osasuna har kun en seier på deres syv siste La Liga-kamper (1-3-3) og møter La Ligas beste bortelag i Real Madrid. Sett bort ifra cup-fiaskoen mot Real Sociedad i midtuken så er Real Madrid ubeseiret på deres 20 siste kamper (15-5-0). Real Madrid vant 2-0 i motsatt oppgjør og jeg tror de vinner enkelt her igjen.

Real Madrid @ 1.53

 

Dobbel @ 2.00 hos Betsson