Anders Lilletvedt

Dortmund – Union Berlin (Lørdag 15:30)

Erling Braut Haaland har skutt liv i gulldrømmen til Dortmund etter å ha scoret fem mål på kun 63 minutter i Dortmund-trøyen. Dortmund har scoret fem mål i begge deres to siste kamper (5-1 Köln og 3-5 Augsburg). Begge lag har scoret i deres fire siste kamper og deres ti siste kamper i Bundesliga har gått over 2.5 mål. I motsatt bane ende venter Union Berlin som vant 3-1 da lagene møttes i motsatt oppgjør.

Det sprudler offensivt av Dortmund om dagen, men de har deres store svakhet defensivt. Jeg tror Union Berlin kan skape problemer for Dortmund igjen, men Dortmund skal vinne her.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 2.04 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson ny

Sassuolo – Roma (Lørdag 20:45)

Sassuolo har aldri slått Roma i Serie A-sammenheng (0-5-8) og har tapt tre av de fire siste innbyrdes (0-1-3). Sassuolo har tre tap på deres fem siste kamper (1-1-3) og det mot relativt svak motstand. Roma har kun to seire på deres fem siste kamper (2-1-2), men har møtt tøff motstand i lag som Lazio og Juventus (to ganger). De har spilt meget bra i det siste og hadde nesten fortjent å komme seirende ut i alle deres fem siste kamper.

Jeg synes Roma spiller mye bra ball om dagen og holder de som klare favoritter til å vinne her.

Tippetips: Roma – 1.83 hos Betsson


 

Bli med i vår Facebook-gruppe

Real Madrid – Atletico Madrid (Lørdag 16:00)

El Derbi Madrileno har vært av det tamme slaget de siste årene og tre av de fem siste innbyrdes har endt under 2.5 mål. Man skal ikke tilbake lengre enn to uker for å finne sist lagene møttes, da det endte 0-0 i den spanske supercupen, men hvor Real Madrid gikk seirende ut på straffekonkurranse.

Real Madrid er ubeseiret på deres 20 siste kamper (14-6-0), mens Atletico har svake 8-5-7 på deres 20 siste kamper. Det har lugget voldsomt offensivt for Atletico denne sesongen og Joao Felix har ikke levd opp til forventningene. 20-åringen har kun to mål på 17 seriekamper denne sesongen.

Jeg tror vi blir vitne til nok et målfattig Madrid-derby, men holder Real Madrid som klare favoritter til å vinne her. De ser meget sterke ut denne sesongen og jeg synes oddsen på dem er alt for høy her.

Tippetips: Real Madrid – 1.82 hos Betsson

Tippetips: Under 2.5 mål + begge lag over 0.5 cornere – 1.75 hos Betsson (Oddsbygger)


 

Juventus – Fiorentina (Søndag 12:30)

Juventus tapte 2-1 sist mot Napoli, noe som kun var deres andre tap denne sesongen (W16, D3, L2). De leder allikavel Serie A med tre poeng foran Inter og fem poeng foran Lazio (en kamp tilgode). Juventus har vunnet ni av deres 10 hjemmekamper i Serie A denne sesongen (W9, D1, L0) og har scoret minst to mål i ni av dem. Møter et Fiorentina-lag som har vunnet tre av deres fem siste kamper (W3, D1, L1) og har da møtt sterke lag som Inter, Napoli og Atalanta. De har kun sluppet inn tre mål på de fem kampene og har sett meget stabile ut defensivt.

Det endte 0-0 da lagene møttes tidligere i sesongen, men Fiorentina var det klart beste laget og burde definitivt ha vunnet. Jeg synes de har vist klar bedring over nyttår og synes vi får godt betalt på dem her.

Tippetips: Fiorentina +1.5 (Asiatisk) – 1.87 hos Betsson


 

AC Milan – Verona (Søndag 15:00)

AC Milan er ubeseiret i 2020 etter ankomsten til Zlatan Ibrahimovic (W5, D2) og har holdt nullen i fem av de syv kampene. Ankomsten til Zlatan virker å ha gitt resten av Milan-laget en voldsom boost og de spiller tidvis meget bra fotball. Møter et annet formsterkt lag i Verona som har W3, D1 på deres fire kamper i 2020, men motstanderne har ikke vært av det sterkeste slaget.

Milan vant motsatt oppgjør 0-1 og jeg tror de vil gå seirende ut her også. Zlatan gir dette laget så mye mer enn bare mål og jeg tror Milan har en fin vårsesong i vente.

Tippetips: AC Milan -0.75 (Asiatisk) – 1.80 hos Betsson