Leicester – West Ham (Onsdag 20:30)

Leicester har vært svært solide når de har tatt ledelsen tidligere i sesongen, men har nå tapt deres to siste kamper 2-1 – og det etter å ha scoret først i begge av dem. Til tross for to strake tap så har de fem poeng ned til Chelsea på fjerde og hele 11 poeng ned til Man Utd og Wolves på femte – og sjetteplass. Må mest sannsynlig klare seg uten viktige Wilfred Ndidi her, uten ham har de 0-1-2 på de tre siste kampene.

2000 riskfri betsson trippel

 

West Ham spilte 1-1 hjemme mot Everton i helgen, i en kamp hvor de var klart best, men Jordan Pickford spilte en fenomenal kamp og stoppet absolutt alt i Everton-buret. West Ham ligger á poeng med Bournemouth og Watford like over streken, men har to kamper til gode. David Moyes har en stor jobb foran seg, men jeg synes West Ham har tatt seg bra opp spillemessig den siste tiden og tror de har muligheter mot et stagnerende Leicester-lag.

Leicester forsvarer favorittstempelet deres, men jeg synes oddsen på dem er for lav og spesielt hvis Ndidi er ute. Jeg tror «The Hammers» kan overraske her og tror begge lag vil score.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.72 hos Betsson


 

Wolves – Liverpool (Torsdag (21:00)

Etter en solid November-Desember periode for Wolves har de sett svak ut etter nyttårsskiftet. Kun én seier på deres seks siste kamper (1-2-3) og seieren kom sist helg i en jevnspilt kamp mot Southampton. Har kun seks poeng opp til CL-plass, men jeg tror det blir fort tøft for et Wolves-lag som har et tøft kampprogram framover.

velkomstbonus betsson ny

21-1-0 og 64 poeng er fasiten til Liverpool etter 22 kamper i Premier League, det er en helt fenomenal statistikk og de fleste bookmakere har allerede cashet ut på Liverpool som vinnere av PL denne sesongen. Vant 2-0 hjemme mot Man Utd i helgen og er nå oppe i 13 strake seire i PL. Liverpool har holdt nullen i deres syv siste kamper i alle turneringer og ser helt ustoppelige ut.

Hele 1.71 på Liverpool-seier mot et formsvakt Wolves-lag er en gavepakke. Dette tar Liverpool enkelt.

Tippetips: Liverpool – 1.71 hos Betsson