Anders Lilletvedt

Fiorentina – Atalanta (Onsdag 15:00)

Begge lag tar med deres beste spillere til 1/8-finalen i Coppa Italia i ettermiddag. Fiorentina må allikevel klare seg uten to viktige spillere i Kevin-Prince Boateng og Franck Ribery som begge er ute med skader. Atalanta har ingen frafall til denne kampen.

Fiorentina har levert en svært skuffende sesong til nå og ligger helt nede på en 14. plass i Serie A og har kun syv poeng ned til Genoa under streken. Klarte så vidt å vinne mot tabelljumbo SPAL sist og har kun den ene seieren på deres fem siste kamper (W1, D2, L2).

lfc utd.png

Etter en svak periode fra midten av Oktober til slutten av November har det begynt å løsne igjen for Atalanta. Seks seire på deres åtte siste kamper (W6, D1, L1) er fasiten, og de var svært uheldige som ikke vant sist i toppkampen mot Inter (1-1). Spilte en jevnspilt 1. omgang, men var fullstendig overlegne i 2. omgang.

Atalanta har vunnet to av deres tre siste kamper mot Fiorentina (W2, D1) og var uheldige som ikke fikk med seg 3p da lagene møttes i serien tidligere i sesongen. Atalanta har en mye større bredde i troppen enn Fiorentina, så uansett hvordan de stiller her så skal de være klare favoritter her. Jeg har stor tro på Atalanta-seier.

Tippetips: Atalanta – 1.89 hos Betsson


 

AC Milan – SPAL (Onsdag 18:00)

AC Milan har hatt en svært skuffende Serie A sesong og ligger helt nede på en 10. plass. Har riktignok kun fire poeng opp til Cagliari på 6. plass som vil gi Europa League-spill neste sesong. Har 10 poeng opp til Atalanta på CL-plass, noe som jeg tror vil bli for tøft, selv om de nå har hentet Zlatan Ibrahimovic. Vant 0-2 sist mot Cagliari og har nå holdt nullen i fire av deres fem siste kamper. Møter tabelljumbo SPAL som kun har en seier på deres 10 siste kamper i seriesammenheng (W1, D2, L7). Ibra & Co skal ta dette her greit og jeg tror de holder nullen.

Tippetips: AC Milan vinner og holder nullen – 2.02 hos Betsson


 

Carlisle – Cardiff (Onsdag 20:45)

Omkamp I 3. Runde i FA-cupen etter at lagene spilte 2-2 for halvannen uke siden. Carlisle gikk ut i 100 i motsatt oppgjør og tok en tidlig ledelse, før de økte til 0-2 like før pause. I 2. omgang var det kun et lag på banen og Cardiff utlignet tidlig til 2-2 og burde ha vunnet kampen til slutt, men var altfor ineffektive.

Carlisle tapte 0-3 mot Plymouth i helgen, mens Cardiff fikk med seg et godt 0-0 resultat mot Swansea, i en kamp hvor de var ganske gode og fort kunne ha vunnet. Undervurderte nok Carlisle litt i motsatt oppgjør, men nivåforskjellen mellom disse lagene skal være nokså stor og jeg tror Cardiff tar dette greit i kveld.

Tippetips: Cardiff – 1.72 hos Betsson