I dag får vi en ordentlig cup-kveld med fine kamper i flere av de største fotballnasjonene.

 

Valencia – Real Madrid (20:00 – Spansk Super Cup)

Valencia har vært en av Real Madrid’s tøffeste motstandere de siste årene. I fjor tok Valencia fire poeng fra Real Madrid i La Liga-kampene. Kampen spilles på nøytral bane så ingen hjemmefordel for noen. Valencia har kun tapt én kamp på de elleve seneste i CL og ligaen og er med og kjemper om en plass blant de fire beste.

Til kampe er de fortsatt uten Guedes og muligens uten et par andre. Real Madrid må greie seg uten viktige spillere som Hazard, Asensio, Benzema og Bale. Her får vi godt betalt for at Valencia får med seg en uavgjort til kamp nummer to, og da setter vi våre kroner på det.

Oddstips: Valencia +0.5 @ 2.08 hos Betsson


velkomstbonus betsson ny

Leicester – Aston Villa (21:00 – Engelsk Ligacup)

Leicester har vært helt råe i Premier League i år med tanke på forventningene. På hjemmebane har de 7-2-1 og kun Liverpool har sluppet inn like få mål som Brendan Rodgers’ mannskap. Aston Villa ligger i motsatt ende av tabellen og har tapt åtte av 11 bortekamper i år.

Villa må greie seg uten viktige spillere til denne kampen. McGinn, Wesley, Heaton, Steer og Targett er ute til kampen. Leicester har ingen viktige spillere ute med skader her, og de har generelt vært svært heldige (dyktige?) med å unngå skader gjennom hele sesongen. Det er nok også, i likhet med 15/16-sesongen, en viktig faktor for hvordan de gjør det så godt. Alle spillere overpresterer og er skadefrie.

Dette er første av to kamper i semifinalen og vi kan se for oss at Rodgers ønsker å sikre finalebillett så tidlig som mulig. Derfor ser vi for oss at det kan bli en komfortabel hjemmeseier her, og oddsen er fin.

Oddstips: Leicester -1.5 (Asian) @ 1.77 hos Betsson


Lille – Amiens ( 21:05 – Fransk Cup)

Lille har fortsatt sine gode hjemmeform fra 18/19-sesongen denne sesongen. I 18/19 vant de 13/19 hjemmekamper og kun PSG var bedre. I år er ingen bedre enn Lille hjemme. På ti hjemmekamper har de vunnet åtte og fått to uavgjort samtidig som at de kun har sluppet inn fem mål. Solide saker.

Amiens har spilt 11 bortekamper i år og kun vunnet én. De har tapt fem på rad hvis man inkluderer cup-kampen mot Rennes hvor de røk ut i ekstra omganger, og møter et Lille-lag i form. Lille har ledet til pause og ved fulltid i åtte av ti hjemmekamper i år, og vi synes at oddsen for det er spillbar i kveld.

Oddstips: Lille/Lille HT/FT @ 2.29 hos Betsson