Anders Lilletvedt

 

Wolves – Man Utd (Lørdag 18:31)

Nuno Espirito Santo er i ferd med å levere nok en fenomenal sesong med Wolverhampton. Etter 21 spilte kamper i PL ligger de helt oppe på en 7. plass, kun ett poeng bak dagens mostander, Man Utd, som ligger på 5. plass. Gikk på et overraskende og et noe ufortjent 2-1 tap mot Watford i midtuken, men har levert mange gode prestasjoner den siste tiden, spesielt når de slo Man City 3-2 hjemme. Var også meget gode mot Liverpool og Tottenham selv om de måtte gå tomhendte hjem fra begge kampene.

Man Utd kommer fra et stygt 2-0 tap mot Arsenal, i det som må være en av deres svakeste prestasjoner denne sesongen. Absolutt ingenting stemte og de kan prise seg lykkelig for at Arsenal ikke var enda mer effektive. Det finnes mye potensiale i dette United-laget, men de leverer alt for ustabile prestasjoner under Solskjær.

Jeg tror vi får se et United-lag som hever seg fra midtuken mot Arsenal og som vil gi Wolves en god kamp her. Begge lag har scoret i de fire siste kampene innbyrdes siden opprykket til Wolves i 2018. Jeg tror begge lag vil score her.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.74 hos Betsson


 

Espanyol – Barcelona (Lørdag 21:00)

Espanyol har hatt en grusom høstsesong I La Liga og ligger desidert sist med fattige 10 poeng etter 18 kamper. Det vil overraske meg stort om de ikke taper i kveld i El Derbi barceloni når de tar imot ligaleder Barcelona. De går inn i dette derbyet med kun en seier på deres ni siste kamper (W1, D3, L5) og seieren kom mot Lleida i Copa del Rey.

Etter en svak start på sesongen har det begynt å løsne litt spillemessig for Barcelona. Kun to tap på deres 20 siste kamper (W15, D3, L2) har gjort at de leder La Liga med 39 poeng – to poeng foran Real Madrid og hele 29 poeng mer enn Espanyol. Vant 0-4 her mot Espanyol sist sesong og 2-0 hjemme. Lionel Messi scoret to mål i begge de kampene og blir nok fort avgjørende i kveld også.

Jeg har sjelden sett Espanyol så svake som de har vært denne sesongen og jeg kan ikke se for meg noe annet enn en Barcelona-seier i kveld.

Tippetips: Barcelona -1.25 (Asiatisk) – 1.87 hos Betsson
Longshot: Lionel Messi til å score 2 eller flere mål – 3.75 hos Betsson


velkomstbonus betsson ny

 

FA-cup trippel

Watford – Tranmere (Lørdag 16:01)

Watford så lenge helt hjelpeløs ut i bunnen av Premier League, men 10 poeng på deres fem siste kamper har fått dem opp på 19 poeng – kun to poeng opp til Aston Villa over streken. Spiller betraktelig bedre fotball nå og skal klare å slå et svakt Tranmere-lag som ligger på nedrykksplass i League One.

Watford til å vinne – 1.26


 

Cardiff – Carlisle (Lørdag 16:01)

Cardiff åpnet 2020 på verst mulig vis og gikk på et blytungt 6-1 tap mot QPR 1. nyttårsdag, men har ellers gjort det ganske brukbart denne sesongen. Ligger på en 12. plass, men har kun fem poeng opp til Swansea på kvalikplass. Carlisle tapte 4-1 1. nyttårsdag mot Crewe og ligger helt nede på en 21. plass i League Two (nivå 4). Nivåforskjellen mellom disse lagene skal være stor og jeg tror Cardiff tar dette greit.

Cardiff til å vinne – 1.32


 

Bournemouth – Luton (Lørdag 18:31)

Ingen lag har tatt færre poeng på deres 10 siste kamper i PL enn Bournemouth med sine fire, som har gjort at de nå ligger på nedrykksplass, men de har kun ett poeng opp til Aston Villa over streken. Mangler blant annet King, Brooks, Daniels, Ake, Kelly og Smith med skade, mens enda flere A-lagspillere er usikre. Møter et Luton-lag jeg hadde store forventninger til etter opprykket til Championship, men de har sviktet fullstendig og ligger desidert sist i Championship og har kun syv poeng på deres 10 siste kamper. Bournemouth er svekket, men det overrasker meg stort om de ikke slår et så svakt Luton-lag.

Bournemouth til å vinne – 1.43


 

Trippel @ 2.38 hos Betsson