Anders Lilletvedt

Celtic – Rangers (Søndag 13:30)

Det er duket for årets femte og siste Old Firm-derby. Rangers er bedre enn på mange, mange år og er kun fem poeng bak Celtic med en kamp mindre spilt.

De siste derbyene mellom disse lagene har vært svært intense – det er blitt fire røde kort på de fire siste kampene mellom disse lagene. Jeg forventer høy temperatur i dag også mellom to jevngode lag.

Celtic har gått seirende ut i tre av de fire kampene mot Rangers denne sesongen (W3, L1), men jeg synes Rangers har vært det beste laget i tre av dem og var meget gode i Ligacup-finalen for knappe tre uker siden. Jeg tror vi får en jevnspilt kamp hvor begge lag vil score. Synes også at oddsen på Rangers er meget spillbar.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.79 hos Betsson
Tippetips: Rangers +0.25 (Asiatisk) – 1.94 hos Betsson
Tippetips: Rødt kort – 3.05 hos Betsson


 

Arsenal – Chelsea (Søndag 15:00)

Arsenal har kun vunnet en av deres 11 siste PL-kamper (W1, D6, L4), men viste klare bedringstegn sist mot Bournemouth, selv om det kun ble uavgjort.

Chelsea så lenge svært gode ut denne sesongen, men de har nå fem tap på deres syv siste PL-kamper (W2, L5). De har tidvis sprudlet offensivt denne sesongen, men de siste kampene har det stoppet helt opp og de ser fryktelig tamme ut. Ble kontret i senk sist mot Southampton hvor de tapte 0-2.

Arsenal har vunnet to av deres tre siste kamper på Emirates mot Chelsea (W2, D1) og er normalt sett et godt hjemmelag. De har levert svake resultater denne sesongen, men jeg synes vi får alt for godt betalt på dem hjemme på Emirates.

Tippetips: Arsenal +0.25 (Asiatisk) – 1.84 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson ny

Fulham – Stoke (Søndag 16:00)

Fulham har kun fire poeng på deres fem siste kamper (W1, D1, L3), men er fremdeles godt med i opprykkskampen etter en ellers god høstsesong. Ligger på 5. plass, men er kun ett poeng bak Brentford på 3. Det er riktignok kun fem poeng ned til Millwall på 12. plass.

Stoke tok en etterlengtet seier sist mot Sheffield Wednesday når de scoret to mål på overtid og snudde til 3-2. Ligger helt nede på en 21. plass, men ser mye bedre ut nå enn de i gjorde i starten av sesongen.

Fulham har kanskje levert svakere resultater den siste tiden, men de skal være et betraktelig bedre lag enn Stoke. Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor oddsen på Fulham er så høy og synes det er et meget bra spill.

Tippetips: Fulham – 1.98 hos Betsson


 

Dagens Dobbel

Liverpool – Wolves (Søndag 17:30)

Liverpool er ubeseiret på deres 49 siste hjemmekamper i PL og er naturligvis store favoritter til å vinne her. Wolves var gode mot City, men jeg tror ikke de hadde vunnet om det ikke var for den tidlige utvisningen til Ederson. Jeg tror Liverpool vinner her.

Liverpool til å vinne – 1.32

 

Man City – Sheffield Utd (Søndag 19:00)

Det vil seg ikke for Pep Guardiola & Co i PL denne sesongen og de ligger nå hele 14 poeng bak Liverpool etter halvspilt sesong. Hjemme på Etihad har City vært bunnsolide hvor de vunnet 15 av deres 18 siste kamper og skal slå et nyopprykket Sheffield Utd nokså greit. Sergio Aguero måtte av etter 15 min mot Wolves pga. Ederson sitt røde kort, så han spiller nok samtlige 90 i dag. Jeg tror City vinner greit her, selv om Sheffield Utd har levert over all forventning i år.

Man City til å vinne – 1.25

Dobbel @ 1.65 hos Betsson