Alexander Larsen

Ai ai ai, nå har vi en deilig runde i vente her! Flere godbiter kommer og El Clasico nærmer seg med stormskritt nå. Denne helgen får vi blant annet Martin Ødegaard og Real Sociedad mot Barcelona, Valencia – Real Madrid og Sevilla – Villarreal, så det er bare å glede seg!

 

Valencia – Real Madrid 21:00

En ordentlig deilig avslutning på helgen når to storlag møtes til dyst på Mestalla, i et oppgjør som de siste sesongene har vært brennhett og levert flere gode kamper. 2-1, 1-4, 2-1, 2-2 og 2-1 har de siste oppgjørene på Mestalla endt med. Disse kampene er ofte målrike og dette er to lag som er veldig gode offensivt, og kanskje ikke like gode defensivt, som vi så i Real Sociedad – Barcelona i går.

Sett inn 100 kr, få 600 kr å spille med hos ComeOn!

I Valencia sine fem siste kamper har begge lagene scoret samtidig som det har blitt over 2.5 mål i fire av disse. Det samme gjelder faktisk Real Madrid som til denne kampen reiser uten venstreback når Ferland Mendy og Marcelo er ute. El Clasico venter til neste uke, så det blir spennende å se hvordan de disponerer laget her. Casemiro står i fare for karantene blant annet.

Jeg tror dette blir en underholdende og målrik kamp som det ofte blir. Her er det bare å følge med klokken 21:00!

Oddstips: Begge skårer & over 2.5 mål @ 1.83 hos ComeOn (4/5 units)


 

 

Real Sociedad – Barcelona 16:00

Nummer 4 mot nummer 1 på tabellen og to underholdende lag. Det er ikke mulig ikke å glede seg her! Real Sociedad spilte sist mot Valladolid 0-0 på bortebane, mens Barcelona, med et reservepreget lag, vant på overraskende vis borte mot Inter i Champions League denne uken. Nå venter den viktigste kampen og det er på Anoeta i La Liga hvor man har slitt voldsomt i lang tid, før man endelig tok en seier der. Det var faktisk syv år uten seier for Barcelona her!

comeon avlang 5000

Dette er to lag som spiller fin fotball og er klart bedre offensivt enn defensivt vil jeg påstå. Real Sociedad kan skape problemer mot hvem som helst, og Barcelona-forsvaret har ikke vært spesielt solide denne sesongen. Samtidig kan jeg ikke se for meg Barcelona gå uten scoring her tross dårlig borteprestasjoner.

Real Sociedad sine kamper har vært målrike. 7 av de siste 11 har endt med begge lagene scorer + over 2.5 mål, 8 av siste 11 med begge lagene scorer. Hos Barcelona er det 7 av de siste 10 og 4 av de siste 5.

Oddstips: Begge lagene scorer & over 2.5 mål @ 1.80 (4/5), Comeon


 

Atlético Madrid – Osasuna 21:00

Atlético Madrid har denne sesongen slitt med å levere resultater, men spillemessig har man tidvis spilt ganske bra. Endelig fikk man en seier denne uken i Champions League mot Lokomotiv Moskva og nå venter en ny mulighet for å starte en god seiersrekke.

De fleste kjenner Atlético som et lag som stort sett vinner 1-0, hvert fall ikke mer enn 2-0. Hjemme på Metropolitano er man nærmest uslåelige og disse kampene vinner man som oftest uten noen målfest. Atlético hadde ikke holdt nullen på syv kamper før kampen mot Villarreal, men nå har man to på rad og José Giménez er endelig tilbake – og det betyr mye for laget.

Osasuna er et lag som har åpnet bra i serien, men borte mot Atlético Madrid bør og skal de få det tøft. Her møtes gjerne to relativt like spillestiler, hvor Osasuna da fort møter overmakten. Her forventer jeg at Atlético går seirende ut.

Oddstips: Atlético Madrid vinner & under 3.5 mål @ 1.92 (4/5) Betsson


 

 

Flere spill kommer til søndagen, så følg med! Denne helgen ser meget pen ut.