Anders Lilletvedt

Shakhtar Donetsk – Atalanta (Onsdag 18:55)

Man City (11p) er allerede videre fra Gruppe C som soleklare vinnere, men kampen om 2. plassen er vidåpen mellom Shakhtar Donetsk (6p), Dinamo Zagred (5p) og Atalanta (4p) før kveldens kamper. Alt annet enn seier for Atalanta betyr at de ryker ut, uavhengig av resultat i Dinamo Zagred v Man City.

I motsatt oppgjør vant Shakhtar Donetsk 1-2 i en nokså jevnspilt kamp hvor Manor Solomon scoret seiersmålet fem minutter på overtid. Tidligere i kampen hadde Josip Illicic bommet på straffe på Atalanta, så utfallet kunne og burde fort ha vært annerledes. Hvert av lagene hadde også hvert sitt treff i metallet, så det kunne fort å ha blitt enda flere mål i kampen.

vinn risikofritt cl betsson

Det er mye potensiale offensivt hos Atalanta som er det mestscorende laget i Serie A denne sesongen, men de store problemene deres er først og fremst defensivt. Kun syv mål har sluppet inn flere mål enn dem i Serie A (23). I CL-gruppen har de sluppet inn 12 mål på 5 kamper, som tilsvarer 2.4 baklengsmål i snitt per kamp. Shakhtar er fullstendig overlegne i hjemlig serie, men nivået i ukrainske Premier League kan ikke sammenlignes med motstanderne de møter i CL. I CL har de scoret åtte mål (1.6 per kamp) og sluppet inn 10 mål (2.0 per kamp).

Dette er en kamp hvor Atalanta har alt å vinne og kjenner jeg Gian Piero Gasperini rett så kommer han til å sende gutta ut i hundre. Det vil overraske meg stort om det ikke blir mange mål i denne kampen og jeg synes linjen er lagt helt feil. Jeg synes BTTS + over 2.5 mål – 1.78 er et kjempespill.

Tippetips: Begge lag skårer + Over 2.5 mål – 1.78 hos Betsson (Oddsbygger)


 

Club Brugge – Real Madrid (Onsdag 21:00)

PSG (13p) og Real Madrid (8p) er allerede videre fra Gruppe A, men det er enda åpent om 3. plassen som gir Europa League-playoff. Club Brugge har 3p, mens Galatasaray har 2p. Galatasaray møter PSG borte så det er lite sannsynlig at Club Brugge trenger å få med seg et godt resultat fra denne kampen.

Det er forventet at Real Madrid vil stille reservepreget til dette oppgjøret, men den bekreftede 19-manntroppen deres til kveldens kamp er meget sterk og det er nok mange av spillerne deres som ønsker å vise seg fram i dag. Vi husker alle motsatt oppgjør som endte 2-2, hvor Emmanuel Dennis nærmest snublet inn begge målene til Club Brugge. Real Madrid var det klart beste laget i kampen, men først og fremst i andre omgang.

Real Madrid er inne i en meget god periode med syv seire på deres ni siste kamper (7-2-0) og det vil overraske meg stort om de ikke går seirende ut i kveld. Jeg tror reservelaget tar godt vare på mulighetene i kveld.

Tippetips: Real Madrid -0.25 (Asiatisk) – 1.91 hos Betsson


 

Bayern München – Tottenham (21:00)

Bayern München (15p) og Tottenham (10p) er begge allerede videre fra gruppen og har ingenting å spille for i denne kampen. Tottenham ønsker nok allikevel å revansjere det pinlige 2-7 tapet som de opplevde i motsatt oppgjør. Det var enormt med sjanser i den kampen, men det skal også sies at Bayern scoret på nesten alt de hadde av sjanser. Den gang var Mauricio Pochettino trener for Spurs, nå er det Jose Mourinho.

Det er blitt scoret over 2.5 mål i 13 av de 14 siste kampene til Bayern og over 2.5 mål i seks av de syv siste kampene til Tottenham. Det vil overraske meg veldig om vi får et målfattig oppgjør her og synes oddsen vi har fått på BTTS + Over 2.5 @ 1.75 via. Oddsbygger er meget spillbar.

Tippetips: Begge lag skårer + Over 2.5 mål – 1.75 hos Betsson (Oddsbygger)