Anders Lilletvedt

Nimes – Lyon (Fredag 20:45)

Nimes kommer inn i dette oppgjøret med kun en seier på deres 10 siste kamper (W1, D4, L5) og tapte senest hele 6-0 mot Bordeaux på tirsdag. Lyon har hatt en skuffende sesong, men er i stigende form og har fem seire på deres åtte siste kamper (W5, L3). Nimes er det dårligste hjemmelaget i Ligue 1 med åtte poeng på seks hjemmekamper, mens Lyon er det 5. beste bortelaget med 11 poeng.

Lyon vant begge kampene innbyrdes i fjor og skal være et betraktelig bedre lag enn Nimes. Jeg tror de vinner denne kampen greit.

Tippetips: Lyon – 1.85 hos Mobilebet


mobilebet 50 kr

Huddersfield – Leeds (Lørdag 13:30)

Med fem strake seire begynner det å se lovende ut for Leeds denne sesongen. 2. plass i Championship med 40 poeng etter 19 kamper er fasiten – to poeng mindre enn West Brom og fem poeng foran Fulham på tredje. Det er blitt en luke på åtte poeng ned til Nottingham og Bristol City. Leeds møter et formsvakt Huddersfield som kun har en seier på deres fem siste kamper (W1, D2, L2).

Huddersfield tapte senest 5-2 borte mot Bristol City sist helg, mens Leeds tok en råsterk 4-0 seier mot Middlesbrough. Jeg tror Leeds kommer seirende ut av West Yorkshire         -derbyet.

Tippetips: Leeds -0.75 (Asiatisk) – 1.69 hos Mobilebet


 

Bournemouth – Liverpool (lørdag 16:00)

Liverpool slutter ikke å vinne de – i midtuken vant de hele 5-2 i Merseyside-derbyet mot Everton, selv med et svært B-preget lag. Det sier litt om hvor god bredden er i dette Liverpool-laget som nå har vunnet 14 av deres 15 PL-kamper denne sesongen (W14, D1). Møter et Bournemouth-lag som har tapt fire av deres fem siste kamper og som har tapt med tre eller flere mål i de fire siste kampene innbyrdes. Jeg ser ingen grunn til at seiersrekken til Liverpool skal stoppe her og tror de slår et formsvakt Bournemouth.

Tippetips: Liverpool -1.25 (Asiatisk) – 1.90 hos Mobilebet


 

Sett inn 100 kr, få 600 kr å spille for hos Mobilebet

Udinese – Napoli (lørdag 18:00)

Sesongen til Napoli har vært en fiasko til nå og de må virkelig begynne å vinne fotballkamper igjen, ellers blir det fort ingen Champions League-spill på dem neste sesong. De har åtte poeng opp til Cagliari og Roma på 4/5. plass, mens de har hele 17 poeng opp til Inter på tabelltopp etter 14 kamper. Heldigvis møter dem et Udinese-lag som de pleier å ha god kontroll på – de har vunnet de syv siste kampene innbyrdes. Udinese har tapt alle deres fire kamper mot storlag denne sesongen (Lazio, Atalanta, Inter og Roma) og jeg tror de taper her også.

Tippetips: Napoli -0.5 (Asiatisk) – 1.66 hos Mobilebet


 

Barcelona – Mallorca (lørdag 21:00)

Man finner knapt større kontraster enn Barcelona hjemme vs. Barcelona borte denne sesongen. På bortebane har de kun hentet 13 av 24 mulige poeng, mens hjemme på Camp Nou har de hentet 18/18 poeng og har en målforskjell på 25-7. De møter det desidert svakeste bortelaget i La Liga i Mallorca, som har 0-0-6 og 3-14 i målforskjell på deres seks bortekamper denne sesongen. Hjemme har de hentet 14 av 27 mulige poeng så det store kontraster for Mallorca også.

Dette her skal Barcelona ta å vinne meget komfortabelt.

Tippetips: Barcelona -2.25 (Asiatisk) – 1.76 hos Mobilebet


 

Helgens Dobbel

Atalanta – Verona (Lørdag 15:00)

Etter en god start på sesongen har det blitt sviktende resultater for Atalanta den siste halvannen måneden, mye grunnet skadefravær på flere av deres viktigste spillere. Savnet av Duvan Zapata har vært stort, men colombianeren er mest sannsynlig klar til denne kampen, til stor glede for Atalanta-fansen. Sist sesong vant Atalanta begge oppgjørene mot Verona (3-0 og 0-5), og jeg tror de vinner også denne kampen.

Atalanta – 1.31

 

Aves – Braga (Lørdag 21:30)

Aves har tapt deres 11 siste kamper og ligger desidert sist i Primeira Liga med fattige tre poeng etter 12 kamper. De har hele åtte poeng opp til trygg plass, noe jeg tror blir vanskelig for dem å klare. Møter et Braga-lag som er i stigende form og som leverer gode resultater både i hjemlig serie og i Europa League. Dette er en kamp Braga MÅ vinne om de skal være med å kjempe om europa-cup spill neste sesong.

Braga – 1.44

 

Dobbel – 1.89 hos Mobilebet