Alexander Larsen

Fredag sparkes en ny La Liga-runde i gang igjen når Villarreal møter Atlético Madrid, ikke i Miami, men på Estadio de la Ceramica!

Få 500 kr ekstra ved første innskudd hos Mobilebet!

Villarreal – Atlético Madrid (fredag 21:00)

Det går tungt for begge disse lagene om dagen. Hjemmelaget er i fritt fall med tap i fire av de fem siste kampene, mens Atlético Madrid kun har én seier på sine syv siste! Villarreal sine kamper denne sesongen har vært et fyrverki uten like og laget fra utkanten av Valencia har et ellevilt målsnitt på sine kamper med 3,4 mål i snitt per kamp. Atlético Madrid på sin side er kanskje ikke kjent for å være like sexy offensivt, men Atlético Madrid har nå sluppet inn mål i syv strake kamper uten José Giménez som er skadet. Han er nå tilbake i trening, men blir ikke klar til denne kampen. Dette oppgjøret endte forrige sesong 1-1, og jeg blir ikke overrasket om vi ser samme resultat denne sesongen heller.

Oddstips: Begge lagene scorer + over 1.5 @ 1.92 hos Betsson (3/5 units)


mobilebet 50 kr

Levante – Valencia (lørdag 18:30)

Valencia-derby hvor jeg forventer mål mellom to lag som ikke kan holde seg nullen. Valencia har scoret 22 mål og sluppet inn 21, Levante har scoret 18 og sluppet inn 21. Valencia har holdt nullen én gang siden september, Levante holdt nullen sist 21. september. Dette oppgjøret endte 2-2 forrige sesong og Valencia har her også en viktig Champions League-kamp mot Ajax kommende uke hvor man trolig MÅ vinne for å ta seg videre. Da kan det fort bli noen endringer og jeg forventer at Levante scorer hjemme her, samtidig som Valencia gjør sin del av jobben.

Oddstips: Begge lagene scorer + over 2.5 @ 1.76 hos Mobilebet (3/5 units)