Alexander Larsen

Det er så deilig når klubbfotballen ruller og går slik som nå, uten avbrudd med noen landslagspauser! Nå venter en ny deilig La Liga-runde hvor storoppgjøret mellom Atlético Madrid og Barcelona uten tvil er den største godbiten denne helgen.

Bli med i vår Facebook-gruppe!

Celta Vigo – Valladolid 21:00 (fredag)

Kanskje ikke den mest sexy kampen som åpner denne La Liga-runden, men Celta Vigo under deres nye trener, Óscar Garcia, ser virkelig spennende ut og kan ha noe på gang – noe som er godt nytt for spillere som Iago Aspas, Santi Mina, Pione Sisto, Denis Suárez, Rafinha osv. Det mangler virkelig ikke kreativitet og målpoeng i dette laget tross en svak høst under ledelse av Fran Escribà.

Valladolid på den andre siden kommer fra et knepent tap hjemme mot Sevilla hvor det ikke var mye som ble skapt. Godt unna nedrykksplass ligger man riktignok, men her møter man i skrivende stund en konkurrent, og dermed er det viktig å få med seg poeng her – for begge lag.

comeon avlang 5000.png

Spillet til denne kampen blir en litt annerledes variant som jeg egentlig liker ganske godt. Kveldens dommer er Javier Alberola Rojas. En dommer som har et ganske lavt snitt, men dette er en kamp hvor det fort kunne ha blitt en del kort, med to ganske kortglade lag. Dropper derfor kortlinjen grunnet kveldens dommer, men spiller heller en frisparklinje som jeg synes er blitt gjort for lav grunnet dommeren. At det ikke nødvendigvis blir utallige med kort er greit nok med en slik dommer, men å dømme frispark gjør han uansett.

Oddstips: Over 25.5 frispark @ 1.80 hos ComeOn (3/5 units)


 

Alavés – Real Madrid 13:00 (lørdag)

Real Madrid imponerte voldsomt mot PSG i midtuken, men gikk på utrolig vis «tomhendte» hjem etter å ha gitt fra seg en 2-0-ledelse kun på noen få minutter etter å ha rundspilt franskmennene i nærmest hele kampen.

Her venter en ny kamp for gjestene som virkelig er i form, men som til denne kampen mangler Eden Hazard. Allikevel er det flere enn nok spillere som er gode nok til å ta hans plass.

Spillet i denne kampen blir derimot Real Madrid-cornere. Real Madrid har fått 9, 4, 6, 7, 9 og 8 cornere på sine siste seks kamper og med en slik linje her, mot et Alavés-lag som snitter 5,07 i mot per kamp, så synes jeg denne linja er veldig fin.

Oddstips: Real Madrid over 5.5 cornere @ 1.77 hos Betsson (3/5 units)