Anders Lilletvedt

Valencia – Chelsea (18:55)

Med to gjenstående kamper er Gruppe H kanskje den gruppen med mest spenning. Lille ligger desidert sist i gruppen, mens Valencia, Chelsea og Ajax alle ligger på syv poeng før denne runden og kan alle tre gå videre. Valencia vant nokså heldig 1-0 i motsatt oppgjør på Stamford Bridge i en kamp hvor Chelsea brant en rekke store sjanser, samt at Ross Barkley bommet på straffespark like før full tid.

vinn risikofritt cl betsson

Dette er en kamp der ingen av lagene har råd til å tape, men jeg holder Chelsea som knepne favoritter til å vinne her. Det nivået de har vist i store deler av denne sesongen har til tider vært på høyde med lag som Liverpool og Man City, og de spilte en meget god kamp når de tapte 2-1 mot Man City i helgen. Jeg synes Frank Lampard har gjort en utrolig bra jobb med dette Chelsea-mannskapet og de var  bedre mot Valencia i motsatt oppgjør at jeg tror de tar det lengste strået her.

Tippetips: Chelsea -0.25 (Asiatisk) – 1.79 hos Betsson

 

Zenit – Lyon (18:55)

Før denne runden ligger Zenit på 3. plass i gruppe G med fire poeng, mens Lyon er på 2. plass med syv poeng. Leipzig topper gruppen med ni poeng og Benfica ligger på bunn med tre poeng. Med to gjenstående kamper betyr det at alle lagene fremdeles har mulighet til å ta seg videre. Stillingen ble 1-1 i motsatt oppgjør da lagene møttes i September – i en nokså jevnspilt kamp, men hvor Lyon var nærmest å få med seg tre poeng.

Etter en nokså grusom start på sesongen ser det ut som det løsner litt for Lyon nå, de har nå 4-0-1 på deres fem siste kamper. Det begynner å løsne litt for dem offensivt, men de har store problemer defensivt – begge lag har scoret i seks av deres syv siste kamper. Nå møter de et meget godt hjemmelag i Zenit som før forrige CL-runde var ubeseiret på deres 16 siste hjemmekamper (13-3-0).

Dette blir en kamp hvor ingen av lagene egentlig ikke har råd til uavgjort, men først og fremst Zenit som ligger tre poeng bak Lyon. Jeg tror vi får se et hjemmelag som har mye ball, mens Lyon får mange kontringsmuligheter og da er de gode. Jeg tror vi ser begge lag score her.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 1.5 mål – 1.67 hos Betsson


 

Genk – Red Bull Salzburg (21:00)

Før denne runden er Genk allerede ute av leken med tanke på å havne topp 2 i Gruppe E, men har allikevel mulighet til å ta 3. plassen som vil gi Europa League-playoff. Genk har ett poeng, mens Salzburg ligger på 3. plass med fire poeng. Napoli på 2. plass har åtte poeng, mens Liverpool som topper gruppen har ni poeng. Det betyr at Salzburg enda kan ta seg videre i CL, men samtidig miste EL-plassen sin til Genk i løpet av deres to siste kamper. Salzburg vant 6-2 hjemme i motsatt oppgjør, i en kamp hvor Erling Braut Haaland scoret hat-trick.

velkomstbonus betsson ny

Genk har ikke vunnet på deres fem siste kamper (0-2-3) og det begynner å se mørkt ut for dem både i hjemlig serie og i CL. Salzburg er overlegne i hjemlig serie og er ubeseiret der etter 15 kamper (12-3-0). Salzburg var så overlegne i motsatt oppgjør og har vært ganske gode ellers i CL så er vanskelig å la være å spille på dem i kveld. Erling Braut Haaland som lenge har vært litt småskadet er erklært spilleklar til dagens kamp. Jeg tror Haaland scorer og at Salzburg vinner mot Genk i kveld.

Tippetips:

Red Bull Salzburg til å vinne – 1.61 hos Betsson
Haaland scorer + Salzburg vinner – 2.60 hos Betsson
Longshot: Haaland scorer først + Salzburg vinner – 6.10 hos Betsson