Norge – Færøyene (18:00)

Etter alle solemerker blir det ingen direkte kvalifisering for Norge til neste års EM. Spania er allerede videre, mens 2. plassen vil stå mellom Sverige og Romania. For at Norge skal kunne snyte ett av disse lagene for 2. plassen må Romania og Sverige spille uavgjort i Bucuresti i kveld, samt at Sverige må tape sin siste kamp mot Færøyene og Spania må ta poeng mot Romania i sin siste kamp. Med andre ord er det svært liten sjanse for norskt avansement.

risikofrie betsson nor

Norge har vist klar bedring under Lars Lagerbäck, men har både vært uheldige og udyktige i kvaliken. 2-5-1 er fasiten etter åtte kamper og det holder sjeldent om man skal kvalifisere seg til noe mesterskap. Jeg synes Norge kan ta med seg mye bra fra kvalifiseringen og synes de har vært klart best i fire av deres fem uavgjort-kamper.

1-0-7 og 4-23 i målforskjell er fasiten til Færøyene i kvaliken. Deres eneste seier kom i sist runde mot Malta da de vant 1-0, men ellers har det vært tamme greier fra Færøyene.

Norge vant 0-2 da lagene møttes i motsatt oppgjør og kunne fort ha vunnet enda mer. På hjemmebane skal de være enda bedre og jeg tror de slår Færøyene komfortabelt om de fortsetter som de gjorde mot Romania, Spania og Sverige.

 

Tippetips: Norge -2.25 (Asiatisk) – 1.74 hos Betsson