Alexander Larsen

Dagen er kommet og El Gran Derbi venter! Totalt venter det fem kamper denne søndagen, men helgens godbit er definitivt Sevilla-derbyet 21:00 fra Benito Villamarin, så sørg for å få med deg den kampen!

fc3a5-100-kr-gratis-comeon-nov.png

Atlético Madrid – Espanyol 16:00

Atlético Madrid har ikke hatt noen stor sesong hittil og tapte i Tyskland tidligere denne uken, men i La Liga er man ikke mer enn fire poeng bak serieleder Barcelona, i tillegg til at man kun har ett tap.

Hjemme på Metropolitano er normalt Atleti meget sterke. Man står «kun» med tre seiere og tre uavgjort denne sesongen i La Liga, men på hjemmebane har man til tider vært ok spillemessig, og burde kanskje stått med enda mer. Nå venter et Espanyol som har tapt fire av deres fem siste La Liga-kamper, men som under Pablo Machin, har sett noe bedre ut. Her forventer jeg meg uansett at Atlético skal stikke av med alle tre poengene.

Tippetips: Atletico vinner + under 3.5 mål @ 1.90 (Betsson)


 

Vi prøver også enda et spill i denne kampen: Espanyol over 3.5 cornere til @ 1.72 hos Comeon med 6 units. Atlético har tillatt merkbart mange cornere denne sesongen i mot (over fem i snitt), og Espanyol med sin trebackslinje under Machin bruker vingbackene veldig ofte. Noe som gir et snitt på 5,33 per kamp.

Tippetips: Espanyol over 3.5 cornere – 1.86 (ComeOn!)


 

Real Betis – Sevilla 21:00

PAR-TI-DAZO! Oh la la for et oppgjør vi har i vente mellom Sevilla-lagene.

Her forventer jeg full action, god stemning og masse underholdning mellom to lag som har prestert veldig ulikt denne sesongen, men som begge har et enormt potensiale. Derfor tror jeg også vi får se en del dødballer, i form av cornere. Sevilla har et snitt på 6,08 per kamp, mens Betis har 4.58 – dette er to lag som angriper mye. Totalt i Betis sine kamper denne sesongen har det vært et snitt på hele 11,50!

Tippetips: Over 10.5 cornere – 1.95 (ComeOn)


 

 

Real Sociedad – Leganés 21:00 (fredag)

Vi starter allerede fredag når Real Sociedad, en av sesongens positive overraskelser, tar i mot Leganés hjemme på Anoeta i jakten på tre nye poeng.

Her snakker vi to veldig ulike stilarter. Real Sociedad med sin offensive og pasningsorienterte spillestil kan blende enhver fotballelsker, mens Leganés i langt større grad er opptatt av defensiv soliditet og at det ikke nødvendigvis må se så veldig pent ut.

100-kr-gratis-nov-comeon-smal

Spillet til denne kampen blir mye basert på dette og at jeg ser for meg at Real Sociedad styre dette allerede fra start. Leganés har forøvrig fått ny trener, Javier Aguirre, og det blir ikke mindre fokus på det defensive av den grunn. Leganés kommer til å ligge lavt, gjerne med en bakre femmer.

Real Sociedad flest hjørnespark (1. omgang) @ 1.60 hos Comeon


Det kommer flere spill til søndagen utover helgen!