Anders Lilletvedt

Her er dagens oddstips i Europa League fra Anders. Første kamp starter allerede like før fem. Alle spillene er satt hos Betsson. Om du ikke har konto der får alle nye kunder opptil 2000 kr i velkomstbonus ved registrering. Det kan du får her.

Astana – AZ Alkmaar (16:55)

AZ Alkmaar har startet gruppespillet godt og ligger på 2. plass med fem poeng etter tre kamper, men føler nok selv at de burde hatt syv poeng etter sjansesløsingen deres i hjemmekampen mot Man Utd. Astana har null poeng og 1-9 i målforskjell etter tre kamper og skal ikke ha noe mulighet til å ta seg videre fra gruppen.

AZ vant hele 6-0 da lagene møtes i Den Haag for knappe to uker siden og kunne fort ha vunnet med enda større sifre. Dette er en kamp de bør vinne om de har ambisjoner om å ta seg videre og det tror jeg de gjør enkelt også.

Tippetips: AZ Alkmaar -0.75 (Asiatisk) – 1.68 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson ny

Dudelange – Sevilla (18:55)

Sevilla topper Gruppe A med full pot og 7-0 i målforskjell etter tre kamper. Dudelange ligger på 3. plass med tre poeng og 5-10 i målforskjell etter sine tre kamper. Ingen lag har sluppet inn flere mål enn Dudelange til nå i gruppespillet.

Sevilla vant komfortabelt 3-0 i motsatt oppgjør på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán og de burde ha vunnet med mye større sifre om det ikke var for sjansesløsingen til blant annet Franco Vazquez. Dudelange har tre tap på deres fem siste kamper (W2, L3) og sliter også i hjemlig serie i år etter å ha vært fullstendig overlegne i fjor. Jeg blir svært overrasket om Sevilla ikke slår dem enkelt her også.

Tippetips: Sevilla -2 (Asiatisk) – 1.78 hos Betsson


 

Lazio – Celtic (18:55)

De åtte siste kampene til Lazio har endt med over 2.5 mål, mye takket være en Ciro Immobile som har vært i storslag denne sesongen og som allerede er oppe i 13 ligamål. Fire av de fem siste kampene til Celtic har endt med over 2.5 mål og de har vunnet samtlige av dem.

Celtic vant 2-1 da lagene møttes på Celtic Park for to uker siden og jeg tror det blir over 2.5 mål i denne kampen også.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.72 hos Betsson


 

100-kr-gratis-nov-comeon-smal

EL-dobbel

Rosenborg – Sporting (18:55)

Sporting vant 1-0 i motsatt oppgjør i en kamp der de hadde full kontroll på RBK som enda har null poeng etter tre kamper. Sporting er noen hakk bedre enn RBK og bør helst få tre poeng med seg fra denne kampen og jeg føler meg veldig sikker på at de får med seg minst ett poeng her.

Sporting +0.5 (Asiatisk) – 1.47

St. Liege – Eintracht Frankfurt (18:55)

Det lugget litt for Frankfurt i sesonginnledningen, men nå virker det virkelig som det har løsnet. De har vunnet fire av deres fem siste kamper (W4, L1) og vant senest hele 5-1 i en maktdemonstrasjon hjemme mot Bayern München! De slo St. Liege 2-1 hjemme i motsatt oppgjør og jeg føler meg sikker på at de tar minst ett poeng her om de fortsetter som de gjorde mot Bayern.

Eintracht Frankfurt +0.5 (Asiatisk) – 1.34

Tippetips: Dobbel @ 1.97 hos Betsson