Alexander Larsen

En ny La Liga-runde venter etter en midtukerunde hvor vi fikk se Real Madrid og Barcelona tilbake i aksjon, hvor de smadret sine mostandere. Denne helgen får de enda en mulighet til å rykke i fra når tittelutfordrerne, Atlético Madrid, skal til Sevilla for å spille storoppgjør på Ramón Sánchez Pizjuán.

 

Espanyol – Valencia (lørdag 13:00)

«Machin-ball» er virkelig tilbake i La Liga. Da tenker jeg ikke nødvendigvis på resultatene, men på spillemåten, med sin kjente trebackslinje. Dette ønsker vi å dra nytte av og derfor prøver vi cornerspill på hjemmelaget. 7, 4, 7 og 5 cornere er fasit etter de første fire kampene under Pablo Machin, og kun én av disse har vært på hjemmebane, hjemme mot Villarreal – da ble det syv. Synes derfor det er meget pent når vi får fin odds på over 4.5 og 5.5 cornere. Derfor prøver vi begge to. Jeg synes ikke dette er det aller viktigste på slike spill, men vi kan også nevne at Valencia har sluppet til 6 ,9, 2 og 7 cornere på deres fire siste bortekamper.

Over 4.5 cornere for hjemmelaget @ 1.71 – Betsson
Over 5.5 cornere for hjemmelaget @ 2.37 – Betsson


 

gratisspill uten risiko

Sevilla – Atlético Madrid (lørdag 18:30)

En ordentlig «partidazo» i vente på Ramón Sánchez Pizjuán når disse to lagene møtes til et brennhett oppgjør. Dette er nummer fire mot nummer fem, og her trenger begge lag poengene. Her forventer jeg et intenst oppgjør med mye dueller og når vi får 5.5-linje her i en slik kamp, så er det nesten bare å spille.

Dommer er González González og han er ikke den som deler ut aller flest kort i La Liga, med 4.9 i snitt per kamp. Men han ga ut 10 kort i oppgjøret mellom Getafe og Granada på torsdag, mens det i Atlético sin kamp mot Alavés på tirsdag ble seks gule kort, og i Sevilla sin mot Valencia, ble ni gule kort. Til sammenligning gir Bet365 en 6-5-linje til @ 2, så derfor er det også meget pent med 5.5 til @ 1.72! Det ble hele elleve kort i dette oppgjøret forrige sesong.

Over 5.5 kort @ 2.09 – Betsson


 

Valladolid – Mallorca (søndag 12:00)

Kanskje ikke den mest sexy kampen vil mange tenke – meg selv inkludert, men jeg mener det er verdi i denne kampen, hvor nyopprykkede Mallorca skal møte Valladolid på bortebane. Nummer 13 mot nummer 17 på tabellen.

Valladolid har «kun» vunnet én av deres fire første hjemmekamper (sist mot Eibar), men har også hatt tøffe kamper hittil med Atlético Madrid, Granada og Osasuna som alle har startet bra. Nå venter et Mallorca-lag som har tapt samtlige bortekamper denne sesongen (4) etter opprykket, og her forventer jeg at vi får se forskjellen på lagene, for jeg mener virkelig at Valladolid er et bedre lag enn Mallorca, og Mallorca er kanskje min største favoritt til å rykke rett ned i Segunda igjen. Her tror jeg Valladolid på hjemmebane skal bli for sterke for laget fra ferieøyen.

Valladolid til å vinne @ 1.72 – Betsson