Anders Lilletvedt

Odd – Haugesund (20:00)

Semifinale i cupen der vinneren av denne kampen møter Viking i finalen. Skulle Odd gå hele veien vil de bli det første laget som vinner cupen 13 ganger. Haugesund har kun kommet til finalen én gang.

Hjemmestatistikken til Odd på Skagerak bør skremme enhver motstander. Denne sesongen har de 11-3-0 i alle turneringer. I Eliteserien har de hentet 33 av 39 mulige poeng på hjemmebane, mens de kun har hentet 13 av 33 mulige på bortebane.

Haugesund har levert brukbare resultater i det siste, men spillemessig synes jeg de har vært ganske tafatte og de slipper inn alt for mange mål. Jeg tror på Odd på hjemmebane og holder dem som favoritter til å vinne NM.

Tippetips: Odd til å vinne – 1.80 hos Betsson


 

AC Milan – SPAL (21:00)

Det AC Milan har levert denne sesongen har virkelig ikke vært noe å skryte av, men de har ikke gjort seg helt bort mot storlagene synes jeg. Det er mye potensiale i dette laget og de bør slå et lag som SPAL.

SPAL er det svakeste bortelaget i Serie A denne sesongen sammen med Sampdoria og har tapt deres fire bortekamper til nå. De har enda til gode å score på bortebane og har 0-8 i målforskjell på bortebane.

AC Milan har vunnet alle deres fire kamper mot SPAL siden de rykket opp til Serie A og har scoret minst to mål i samtlige av dem. Jeg tror de vinner greit her.

Tippetips: AC Milan vinner + Over 1.5 mål – 1.85 hos Betsson


 

gratisspill uten risiko.png

Getafe – Granada (21:15)

Granada er helt oppe på 3. plass før dagens kamp og kan ta serieledelsen dersom de vinner mot Getafe i kveld, det bør være en voldsom motivasjon for dette Granada-laget. De har vært årets store overraskelse i La Liga og vant blant annet 2-0 hjemme mot Barcelona tidligere i år. De spiller fin fotball og er veldig gode defensivt i år.

Getafe har levert en skuffende sesong med tanke på stallen deres og ligger helt nede på en 13. plass. Mata og Angel har vært de eneste lyspunktene deres, ellers har det sett syltynt ut.

Jeg synes oddsen på Granada er overraskende høy og dersom de spiller som de har gjort tidligere i sesongen. Jeg prøver meg på et longshot på ren Granada-seier også.

Tippetips: Granada +0.5 (Asiatisk) – 1.92 hos Betsson
Longshot: Granada – 4.60 hos Betsson