Anders Lilletvedt

SPAL – Napoli (søndag 15:00)

SPAL har tapt fire av deres fem siste Serie A kamper og samtlige av dem med mer enn ett mål. Napoli har vunnet deres fire siste kamper mot dem og jeg tror de vinner enkelt her også.

Tippetips: Napoli -1 (Asiatisk) – 1.70 hos Mr Green


Wolfsburg – Augsburg (søndag 15:30)

Wolfsburg på 2. plass mot Augsburg på 17. plass. Wolfsburg vant hele 8-1(!) da lagene møttes i Mai og det er vanskelig å unngå et spill på dem slik de har startet sesongen og så svake som Augsburg har vært. Resultatet blir nok neppe det samme som sist, men jeg tror Wolfsburg vinner her.

Tippetips: Wolfsburg vinner + Over 1.5 – 1.80 hos Norgesspill


Rosenborg – Molde (søndag 20:00)

Rosenborg har 0-2-3 på deres fem siste kamper og har kommet litt tilbake på det dårlige sporet de var på i vår. Molde har 4-1-0 på deres fem siste kamper og cruiser inn mot et nytt seriegull. De har vunnet deres tre siste kamper mot erkerivalen og jeg tror Molde tar det lengste strået her.

Tippetips: Molde +0.5 (Asiatisk) – 1.71 hos Norgesspill
Longshot: Molde – 3.15 hos Norgesspill


 

 

 

Gårsdagens tips:

Lecce – Juventus (lørdag 15:00)

Lecce har hentet null av deres syv poeng på hjemmebane i år og står med 0-0-3 og en målforskjell på 1-6 på hjemmebane. De har tapt 4-0 mot Inter, 1-4 mot Napoli og 3-1 mot Atalanta – et slikt resultat vil jeg forvente i denne kampen mot et Juventus-lag som innehar så mye kvalitet og som vinner på selv dårlige dager. Jeg tror Juve vinner enkelt.

Tippetips: Juventus -1.25 (Asiatisk) – 1.88 hos Mr Green

 

Schalke – Dortmund (lørdag 15:30)

Tre av de fire siste kampene innbyrdes mellom disse lagene har endt med over 2.5 mål og to av den har endt med over 5.5 mål. Schalke vant 2-4 sist lagene møttes så jeg forventer et revansjesugent Dortmund.

Jadon Sancho har fem assists på syv kamper i Bundesliga – jeg tror han blir involvert i mye for Dortmund i denne kampen.

Julian Brandt har startet på topp i de fire siste kampene til Dortmund i skadefraværet til Paco Alcacer. Dersom han starter i dag er det meget god verdi på at han scorer anytime. Følg med på lineups 1 time før kick-off her!

Tippetips: Over 2.5 – 1.83 hos Norgesspill
Longshot: Jadon Sancho assist – 3.50 hos Mr Green
Longshot: Julian Brant scorer anytime – 4.00 hos Mr Green

 

Watford – Bournemouth (lørdag 16:00)

Fem av de seks siste kampene innbyrdes mellom disse lagene har vært svært underholdende og har gått over 2.5 mål. Begge lag er helt håpløse defensivt til tider så jeg tror de går over 2.5 mål i denne kampen også.

Callum Wilson har allerede fem mål denne sesongen og scoret i begge kampene mot Watford i fjor. Jeg anser Bournemouth som favoritter til å vinne her og synes kombinasjonen Callum Wilson scorer + Bournemouth vinner til 5.50 er meget pen.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.76 hos Norgesspill
Longshot: Callum scorer + Bournemouth vinner – 5.50 hos Mr Green

 

 

Ålesund – Start (lørdag 18:30)

Ålesund har vunnet 13/13 hjemmekamper og ønsker trolig å vinne alle hjemmekampene deres i OBOS i år. Start er tre poeng bak Sandefjord på direkte opprykksplass med tre kamper igjen å spille og må egentlig vinne her om de skal ha sjanse på den plassen. Alt legger til rette for at det blir mål her og det tror jeg det blir.

Martin Ramsland har scoret fire mål på sine tre siste kamper for Start og blir en stor trussel for Ålesund-forsvaret. Jeg tror vi ser han på scoringslisten.

Niklas Castro er toppscorer i Ålesund med 16 mål og har scoret 11 av dem på sine ni siste kamper. Det er vanskelig å unngå spill på at han scorer til så fin odds.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.68 hos Mr Green
Longshot: Martin Ramsland scorer – 3.00 hos Mr Green
Longshot: Niklas Castro scorer – 2.70 hos Mr Green

 

Lyon – Metz (lørdag 20:45)

Lyon hadde en fantastisk start på sesongen der de vant begge deres to første kamper, men så gikk alt ad undas. Siden det har det blitt 0-4-4 de neste åtte kampene og nå ligger de rett over nedrykksplass. Heldigvis møter de et Metz lag de har gode stats mot. Lyon har vunnet de siste fem kampene innbyrdes med minst to mål og har holdt nullen i samtlige av dem. Jeg tror trenden snur for Lyon denne helgen.

Memphis Depay hadde fire assists og ett mål da Lyon vant 0-5 sist lagene møttes. Jeg tror han blir det main man for Lyon i denne kampen også.

Tippetips: Lyon -1 (Asiatisk) – 1.70 hos Mr Green

Longshot: Depay scorer + Lyon vinner – 2.90 hos Mr Green

 

Atletico Madrid – Athletic Bilbao (lørdag 21:00)

Atletico Madrid har ikke hatt den beste starten på sesongen, men på hjemmebane pleier de å være gode. I fjor vant de 15 av 18 kamper hjemme (15-2-1) og har vunnet fire av deres fem siste kamper mot Athletic Bilbao. Det blir kanskje ikke vakkert, men jeg tror Atletico vinner her.

Tippetips: Atletico Madrid – 1.80 hos Mr Green