Anders Lilletvedt

Ajax – Chelsea (18:55)

Ajax er ubeseiret til nå i gruppespillet og har vunnet begge deres kamper 3-0 mot Valencia og Lille. Resultatene har vært litt misvisende da begge kampene deres har vært nokså jevnspilte, men Ajax har vært effektive og motstanderne har vært ineffektive.

Chelsea vant 2-1 sist mot Lille, men åpnet gruppespillet ved å tape svært ufortjent mot Valencia (0-1) og har dermed tre poeng etter to spilte kamper. Jeg synes de har vært veldig gode til nå i CL, men de var svært udyktige og ineffektive mot Valencia. Jeg tror allikevel at Chelsea skal ta seg greit videre fra Gruppe H.

Begge lag skaper veldig mange sjanser, men har sine problemer defensivt. Jeg tror begge lag scorer og at det blir over 2.5 mål.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.73 hos Betsson


 

vinn risikofritt cl betsson

Inter – Dortmund (21:00)

Inter har startet gruppespillet dårlig og har kun ett poeng etter to spilte kamper. De tapte 2-1 mot Barcelona i en kamp hvor de var nokså gode, spesielt i første omgang, men de spilte også 1-1 mot Slavia Praha – et resultat de ikke har råd til om de har ambisjoner om å ta seg videre til sluttspillet. Nå er Barcelona og Dortmund i førersetet og Inter bør helst vinne denne kampen og ta litt sjanser.

Dortmund vant 2-0 borte mot Slavia Praha og spilte 0-0 hjemme mot Barcelona i en kamp som de var klart best i og burde ha vunnet. De har sett meget gode ut til nå i CL, mens det gjerne har lugget litt for dem i Bundesliga, spesielt defensivt.

Dette er to lag som har svært mange gode offensive spillere, men spesielt Dortmund har sin store svakhet defensivt. Inter så bunnsolide ut defensivt i starten av sesongen, men nå har de sluppet inn hele åtte mål på deres fire siste kamper. Dette er en kamp Inter må vinne, mens Dortmund tåler uavgjort, så jeg forventer at Inter har mye ball og at Dortmund får mange kontringsmuligheter. Da tror jeg det blir mye mål.

Jadon Sancho har fem målgivende på syv kamper i Bundesliga. At Betsson tilbyr 5.00 på at han får målgivende er en gavepakke synes jeg.

Tippetips:
Begge lag scorer + Over 1.5 mål – 1.66 hos Betsson
Jadon Sancho målgivende – 5.00 hos Betsson


 

Gårsdagens tips:

Club Brugge – PSG (21:00)

Club Brugge har ikke vunnet på deres åtte siste kamper i Champions League (D4, L4) og i fem av dem har de gått målløse av banen. De er ubeseiret til nå i Jupiler League (W8, D2). I Gruppe A ligger de på 2. plass med to poeng etter to uavgjort-resultater.

PSG har virkelig fått det til å flyte igjen i hjemlig serie etter en noe treig start og topper Ligue 1 med 24 poeng etter 10 kamper (W8, L2). De topper Gruppe A med seks poeng etter to kamper etter å ha blant annet slått Real Madrid hele 3-0 hjemme.

Jeg synes PSG bare har blitt bedre og bedre utover sesongen og Mauro Icardi begynner virkelig å bli varm i PSG-trøyen. Club Brugge fikk med seg et imponerende 2-2 resultat mot Real Madrid, men da hadde de mye stang-inn mot et svakt Real Madrid-lag altså. Jeg tror PSG blir en mye tøffere oppgave for dem og de vil ikke slippe dem til så lette sjanser som Real Madrid gjorde.

Tippetips: PSG til å vinne – 1.61 hos Betsson
Longshot: PSG -1.5 (Asiatisk) – 2.60 hos Betsson


 

Galatasaray – Real Madrid (21:00)

Galatasaray har hatt en svak start både i hjemlig serie og i CL denne sesongen. De har enda til gode å score i CL og har ett poeng etter to kamper etter å ha spilt uavgjort mot Club Brugge.

Real Madrid har vært fryktelig ustabile i høst – den ene kampen kan de bøtte inn mål, mens i den neste taper de mot et betraktelig svakere lag som f.eks Mallorca. De ligger sist i Gruppe A før denne runden med ett poeng etter to kamper og må helst vinne i dag.

Begge lag har vært skuffende denne sesongen, men jeg tror allikavel at Real Madrid slår tilbake mot Galatasaray i kveld. De har tidvis vist hvor gode de kan være og samtidig har Galatasaray skapt svært lite i hjemlig serie og i CL. Jeg tror ikke Real Madrid går målløse av banen og jeg tror de vinner.

Tippetips: Real Madrid – 1.69 hos Betsson


 

velkomstbonus betsson ny.png

Olympiakos – Bayern München (21:00)

Olympiakos ledet 0-1 til pause sist mot Røde Stjerne, men måtte til slutt se seg slått 3-1. De fikk riktignok med seg et imponerende 2-2 resultat hjemme mot Tottenham i første runde.

Bayern har startet CL fenomenalt og vant senest hele 2-7 borte mot Tottenham. I første runde vant de 3-0 hjemme mot Røde Stjerne. De har tidvis vært overlegne i Bundesliga også, men har gått på noen blemmer som senest mot Augsburg (2:2) og Hoffenheim (1:2 tap) hvor de har brent enormt med sjanser. Serge Gnabry er toppscorer i CL med fire mål, mens Robert Lewandowski er oppe i tre mål.

Bayern vant komfortabelt 3-0 mot Røde Stjerne i første runde, som senest vant 3-1 mot Olympiakos. Bayern skaper enormt mye sjanser om dagen og jeg tror de tar dette enkelt.

Tippetips: Bayern -1.25 (Asiatisk) – 1.79 hos Betsson