Alexander Larsen

Til helgen får vi en ny deilig runde i Spania, og vi har fått inn en meget habil oddstipser i Alexander på laget. Han følger spansk fotball tettere enn de fleste, og har til helgen sett på tre spennende kamper.

 

Eibar – Barcelona (lørdag 13:00)

Cornerspill, noe jeg ofte liker veldig godt – og her synes jeg Eibar har fått en veldig fin linje, tross Barcelona som motstander.

Eibar er et «utradisjonelt» spansk La Liga-lag som minner mer om et engelsk lag med sin spillestil enn det man gjerne kjennetegner som spanske lag med teknikere og ballbesittelse. Her er det intenst press og masse innlegg i boks som gjelder, og dermed resulterer det ofte i mange cornere. Eibar bryr seg ikke om hvilket lag som står på motsatt banehalvdel.

mobilebet 50 kr

 

Eibar har et snitt denne sesongen på 5,25 cornere per kamp. Barcelona derimot er langt mer varierende og vi har flere ganger denne sesongen sett lag som har fått mange cornere mot Barcelona, eksempelvis Valencia, Villarreal og Sevilla – på Camp Nou! Barcelona snitter 4,25 imot og en 4.5-linje på Eibar hjemme, er meget fint uansett motstander synes jeg.

Tippetips: Eibar over 4.5 cornere – 1.71 (Mobilebet)


 

facebook-gruppe tippefans

Real Sociedad – Real Betis (søndag 14:00)

To lag med veldig forskjellige utgangspunkt, men som etter min mening er to veldig underholdende lag, og som spiller fin og offensiv fotball.

Real Sociedad har imponert voldsomt hittil denne sesongen anført av juvelen Mikel Oyarzabal og vår egen Martin Ødegaard. Laget fra San Sebastián fikk seg derimot en knekk forrige runde da Getafe stjal med seg alle tre poeng hjem på Anoeta, og nå møter man et Real Betis som har slitt innledningsvis av sesongen.

Sett inn 100 kr, spill for 600 kroner hos Mobilebet

Det er ikke den offensive delen hvor Real Betis har vært svake denne sesongen, med Loren Morón i storform og andre solide spillere som Nabil Fekir og Borja Iglesias som fortsatt har mye å gå på. Man står derfor med en målforskjell på 11-16 etter åtte kamper, som viser at det har vært mye mål involvert i kampene deres. Det er kun mot Osasuna (0-0) hvor begge lag ikke har scoret.

Tippetips: Over 2.5 mål + begge skårer – 1.95 (Mobilebet)


 

Espanyol – Villarreal (søndag 16:00)

To lag med helt forskjellige forutsetninger ut ifra deres prestasjoner denne sesongen. Espanyol har sett helt fryktelige ut hittil, noe som gjorde at trener, David Gallego, måtte pakke sakene sine og forlate klubben. Inn er tidligere Girona- og Sevilla-trener, Pablo Machin, kommet, og det er derfor stor grunn til optimisme i Barcelona igjen med suksesstreneren fra Girona med sin 3-4-3/3-5-2-formasjon.

I denne landslagspausen har Espanyol nemlig fått jobbet med deres nye trener Machin. Villarreal på sin side har hatt flere spillere på landslagssamling enn på lang tid. Bare på det spanske landslaget hadde Villarreal like mange spillere som Atlético Madrid, Real Madrid og Barcelona til sammen (4). Kanskje får vi derfor se et Villarreal-lag som sliter med «reisesyken» etter landslagspause, som vi ofte ser når lag har hatt spillere ute på reise.

Det er ingen tvil om at Espanyol har et mye større potensiale enn det de har vist denne sesongen, og jeg tror at de under Machin vil heve seg betraktelig. Villarreal er heller ikke det laget som er kjent for å være solide bakover og for meg er det veldig gode muligheter her for at begge lagene scorer. Villarreal har 4-4, 2-1, 2-2, 0-3, 2-0, 2-1, 5-1 og 2-1 på deres åtte første La Liga-kamper – det vitner om mål. Jeg ønsker ikke å legge for mye vekt på Espanyol her, for jeg vet at det vil bli noe annet nå under Machin, men det er verdt å nevne at tre av de åtte første kampene har endt med begge lag scorer.

Tippetips: Begge lag skårer – 1.76 (Mobilebet)


Velkomstbonus: 100% innskuddsbonus opptil 2000 kr hos Mobilebet