Anders Lilletvedt

En helg med landslagsfotball er her, og med det har vi også en rekke oddstips til kampene som vi har stor tro på.

Følg oss på sosiale medier – Twitter | Facebook-gruppe

Norge – Spania (lørdag 20:45)

Spania topper som forventet Gruppe F med 18 av 18 mulige poeng og har 17-3 i målforskjell. Norge ligger på 4. plass med ni poeng, ett poeng bak Romania og to poeng bak Sverige. Det betyr at Norge er nokså avhengige av hjelp dersom de skal ha mulighet til å komme seg til noe EM-sluttspill.

risikofrie betsson nor

Norge har scoret minst to mål i alle deres tre hjemmekamper og det er blitt scoret 4.0 mål i snitt per kamp på Ullevål. Kun fem av 55 lag i kvaliken har scoret flere mål enn Spania (17) før denne runden. Det gir et snitt på 2.83 mål per kamp. Spania har ledet til HT/FT i fem av deres seks siste EM-kvalik kamper.

Norge har vist klar bedring de siste kampene, men de skal ikke ha noen sjanse mot dette suverene Spania-laget. Her blir vi nok sittende igjen med null poeng nok en gang dessverre.

Tippetips:

Spania + Over 1.5 mål – 1.82 hos Betsson
Spania til å lede ved pause/full tid – 2.24 hos Betsson


 

Liechtenstein – Armenia (lørdag 20:45)

Liechtenstein ligger til ingens store overraskelse desidert sist i Gruppe J, med ett fattig poeng og 1-19 i målforskjell. Armenia har overrasket stort til nå i kvaliken og ligger på 3. plass med ni poeng etter fem kamper og har blant annet slått lag som Bosnia og Hellas.

Sett bort ifra sist kamp der Liechtenstein klarte å få med seg ett poeng fra Hellas så har de tapt samtlige kamper i kvaliken med to eller flere mål og har ikke klart å score selv. De har ingenting å komme med i kvaliken og jeg tror det blir plankekjøring fra Armenia, akkurat som det var når lagene møttes i motsatt oppgjør. Da vant Armenia 3-0, men kunne og burde ha vunnet mye mer. Her skal det være klink borteseier.

Tippetips: Armenia -1.5 (Asiatisk) – 1.75 hos Betsson


Tsjekkia – England (fredag 20:45)

England har hatt en fenomenal start på EM-kvaliken og står med 12 av 12 poeng med 19-4 i målforskjell. Tsjekkia følger bak på 2. plass med ni poeng etter fem kamper, mens Kosovo ligger jagende bak dem med åtte poeng etter fem kamper.

Tsjekkias stjernespiller Patrik Schick står med fire mål så langt i kvaliken, men tsjekkeren har vært skadet den siste måneden og fikk senest i helgen kun 28 minutter med spilletid borte mot Bayer Leverkusen for RB Leipzig og er neppe 100% til denne kampen.

I motsatt oppgjør vant England hele 5-0 på Wembley og det kunne fort sett enda styggere ut også. Raheem Sterling scorer hat-trick i den kampen og var en konstant trussel for Tsjekkia-forsvaret. Jeg tror han blir den store spilleren også i kveld og jeg tror England vinner komfortabelt også i kveld.

Tippetips: England -0.75 (Asiatisk) – 1.67 hos Betsson
Longshot: England o2.5 mål – 2.75 hos Betsson
Longshot: Sterling scorer + har en målgivende – 8.00 hos Betsson


 

risikofrie betsson nor

Island – Frankrike (fredag 20:45)

Frankrike topper Gruppe H sammen med Tyrkia med 15 poeng – tre poeng mer enn Island på 3. plass etter seks kamper. Island har hatt en meget god start på kvaliken, men gikk på et overraskende 2-4 tap mot Albania sist som kan bli svært skjebnesvangert for dem.

Frankrike har gått på et bananskall i kvaliken og det var når de tapte 0-2 borte mot Tyrkia i Istanbul. Ellers har det vært grei skuring for franskmennene som har vunnet med tre eller flere mål i alle deres fem seire.

Frankrike vant 4-0 i motsatt oppgjør hjemme på Stade de France og jeg tror dette blir en alt for tøff oppgave for Erik Hamrens menn, selv om Frankrike må klare seg uten Kylian Mbappe. Jeg synes vi får meget fin odds på Frankrike-seier her.

Tippetips: Frankrike -1 (Asiatisk) – 1.90 hos Betsson
Longshot: Frankrike + Over 2.5 mål – 2.45 hos Betsson


 

Danmark – Sveits (lørdag 18:00)

Danmark er nummer to i Gruppe D med ni poeng etter fem kamper – to poeng bak Irland som topper gruppen. Sveits ligger på 3. plass med åtte poeng, men har en kamp til gode på Irland og Danmark.

Danskene har hatt en svak start på kvaliken, men jeg synes de har vært både uheldige og udyktige så langt. Jeg synes de er det beste laget i gruppen og jeg synes de hadde fortjent å vinne alle kampene de har spilt.

Det endte 3-3 i motsatt oppgjør etter et fantastisk comeback av Åge Hareides menn de 10 siste minuttene. De var det klart beste laget i kampen og fortjente minst ett poeng. Danmark bør helst vinne her etter uavgjort-resultater mot Georgia og Irland, og det tror jeg de klarer.

Tippetips: Danmark -0.25 (Asiatisk) – 1.90 hos Betsson